Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Snee irányába él a bizalom

2014. március 29. - Asbee

Valószínűleg profi pályafutása utolsó szezonjára készül Chris Snee, feltéve ha pályára tud lépni. Elmúlt éve a sérülésekről szólt, azonban úgy gondolja még mindig helye van az NFL-ben.

"Úgy érzem még mindig magas színvonalon tudok teljesíteni. Ez ügyben volt már több megbeszélésem olyanokkal, akiket nagyon tisztelek és mindenki azt szerette volna ha visszatérjek. Így újra itt vagyok."

Csapatunk vezetőedzőjével, Tom Coughlinnal rokoni kapcsolatban áll játékosunk, így természetesen az ő véleményét is kikérte.

"Vele is volt egy találkozóm. Próbálom őt és Jerry-t (Reese-t) is folyamatosan informálni, hogy elmondjam az érzéseimet és meghallgassam őket. Mindketten nagyon értenek a focihoz és jól nevelik ki a tehetségeket. Megkérdeztem tőlük számítanak-e rám, ők pedig egyértelmű igennel válaszoltak."

Snee szavai tehát megerősítették azt, amit eddig is sejthettünk, mégpedig hogy ő lesz az első számú opciónk a jobb odali guard pozícióban. Ez sokaknak nem tetszik, de el kell fogadni a helyzetet. Ha kidőlne, akkor az újonnan érkezett John Jerry helyettesítheti. Csereként beugorhat James Brewer, Brandon Mosley és Eric Herman is, persze kérdés hányan maradnak a csapatnál. Schwartz és Jerry érkezése miatt még az is elképzelhető, hogy nem érkezik guard a draftról, így ne lepődjünk meg abban az esetben ha ez így lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr875884757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása