Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Damontre Moore 20 ezer dolláros bünetést kapott

2015. október 23. - Asbee

Defensive endünk megkapta a neki járó büntetést, miután az Eagles ellen 7-0-ás vezetésnél elkövetett egy late hitet Sam Bradfordon. Sokszorosan rosszul járt vele Moore, hiszen ezután a Philadelphia kiegyenlített, a szurkolók után pedig edzőinktől is kapott hideget-meleget. Nagy kár ezekért a fegyelmezetlenségekért, hiszen a pass rush-unk gyengécske idén, neki pedig meglennének a képességei, hogy javítson ezen. Ugyanakkor sorozatos büntetéseivel legalább annyit árt is a csapatnak, amennyit használ.

A hétvégére van két hiányzónk, Prince Amukamara és Victor Cruz biztosan nem lesz ott a Cowboys elleni csoportrangadón. Uani Unga két egymást követő napon nem edzett, így igencsak kérdéses az ő szereplése. Hasonló a helyzet Odell Beckhammel is, de a múlt hétből kiindulva valószínűleg ismét pályára lép. A visszatérés előtt állhat Robert Ayers és Devon Kennard is, nagy szükség lenne mindkettejükre.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr858015871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása