Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Akikre figyeljünk a Browns ellen

2017. augusztus 21. - Asbee

Az előszezon második hetében Clevelandbe látogatunk, ahol már a kezdőink is nagyobb szerepet fognak kapni. Lássuk kikre érdemesebb fokozottan figyelni.

1. Irányítók

Eli Manning megkezdi az idei szereplését, bár a preseasonban szinte sosem villog. Fontosabb lesz figyelni a Geno Smith-Josh Johnson párharcot, amelyben előbbi áll nyerésre. Davis Webb is odaérhet nevető harmadikként, hiszen a nyilatkozatok alapján neki is esélye lehet arra, hogy Manning első számú cseréje legyen.

2. Futók

Szinte itt is figyelnünk kell mindegyik játékosunkra, hiszen eddig senki sem volt igazán meggyőző. Paul Perkins az első számú running backünk, de neki is bőven van még bizonyítani valója. Nem véletlenül beszélnek egyre többet Orleans Darkwaról is, akinek tavasszal még a keretben maradása is kérdéses volt, most pedig akár a kezdőbe kerülésre is esélye lehet. Shaun Draughn végre egészséges, így megmutathatja miért is igazoltuk le.

3. Jerell Adams

Remek mérkőzése volt múlt héten, így nagyot lépett előre a tight end harcban. A blokkolásból és az elkapásból is kivette a részét és ha így folytatja nem lehet kérdés, hogy bekerül-e az 53-as keretbe.

4. Ereck Flowers és Bobby Hart

Továbbra is figyelik minden lépését a két tackle-nek, főképp Flowers az akit újra és újra megtalálnak a szurkolók. Ennek egy része jogos, azonban túl sokat foglalkoznak vele és egy-egy edzésen bemutatott rossz játék után is kapja a savat. Ezt egyféleképpen tudja megszüntetni mégpedig úgy, hogy jól játszik.

5. D.J. Fluker

Jelenleg a második sor tagja, de még mindig azt jósolom neki, hogy sok lehetőséget fog kapni a szezon során. A Steelers ellen John Jerry eléggé bizonytalan volt, Fluker viszont nem mozgott rosszul, így ha folytatódik a tendencia feljebb léphet a korábbi Chargers játékos.

6. Jordan Williams

Nem szűkölködünk a pass rusherekből és sokat változhat még a helyzet. Sokat beszéltünk Wynnről, Odighizuwáról és az újonc Moss-ról is, azonban arra senki sem gondolt, hogy Jordan Williams-re is úgy fogunk tekinteni mint aki ősszel is az aktív keret tagja lehet. Egy mérkőzésen már bizonyított, de több ilyen teljesítmény kell még tőle.

7. Dalvin Tomlinson

Jó érzéssel töltött el, hogy Snacks Harrison mellett szinte mindegyik defensive tackle bizonyított egy hete, így jó esély lehet Johnathan Hankins hiányának az orvosolására. Az újonc Tomlinson egyre többet mutat és reális cél vele kapcsolatban, hogy rögtön a rotáció tagja legyen, sőt Harrison mellett akár teljes értékű kezdővé is válhat.

8. B.J. Goodson

Számomra kissé meglepő módon egyértelműen az övé lett a középső linebacker posztja, hiszen újoncként nem kapott sok lehetőséget. A Pittsburgh ellen átlagos estéje volt, látszott, hogy van még mit tanulnia, viszont mutatott pozitív jeleket is. Mélység nem nagyon van az LB sorban, ráadásul Keenan Robinson agyrázkódással bajlódik, így szükség lenne Goodson jó játékára.

9. Cornerback mélység

A Jenkins-DRC-Apple hármas elit, mögöttük azonban nagy a szakadék. Valentino Blake cornerback létére sem ismeri a coverage fogalmát, Donte Deayonra pedig tényleg illik a szegény ember Charles James-e jelző. Michael Hunter lehet a helyzet nyertese, aki helytállt, de szükségünk lesz még legalább egy cornerbackre.

10. Duke Ihenacho

Sem ő sem Nat Berhe nem remekelt az első mérkőzésen, így remélhetőleg most sem azt fogjuk majd nézni, hogy ki tudja alulmúlni a másikat.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7312765574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása