Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a Jaguars elleni meccsről

2018. szeptember 12. - strider23

Elkezdődött a 2018-as szezon kedvenceink számára is, amit sajnos vereséggel kezdtek egy küzdelmes és szoros meccsen a tavalyi AFC-döntős ellenében. Íme néhány érdekes információ a számok tükrében az első mérkőzésről.

jags1.jpeg

- Manning-Beckham kémia: a vasárnapi első OBJ által lehúzott passz után már el is mondhatta magáról az elkapó, hogy Eli Manning átadásaira született. Összesen 313 sikeres Manning-Beckham passz után tavaly ősszel megsérült a wide-receiver, amivel pont beérte ebben a tekintetben Hakeem Nickset, az addigi csúcstartót. A meccs végére 324-re emelkedett ez a szám, és a rekord csak tovább hízik ebben az évben, reméljük minél tovább.

- OBJ ötödik olyan meccse volt a mostani, ahol legalább 11 passzt húzott le a levegőből. Ez a jelenleg aktív játékosok között a negyedik legjobb mutató (A. Brown: 9, J. Jones: 7, K. Allen: 6).
11 elkapásból 111 yardot szorgoskodott össze, ez volt a 20. 100+ yardos meccse az NFL-ben. A franchise rekordot Amani Tooper tartja 22 hasonló mérkőzéssel, ez az első hely pedig jó eséllyel már idén OBJ birtokába kerülhet.

- Eli Manning első 11 passz kísérlete sikeres volt, ezzel beállította saját legjobbját, amit egy 2016-os Detroit elleni meccs alkalmával ért el.

- A Giants mérlege 14-25 amikor Manning nem adott TD-t érő passzt a mérkőzés során.

jags2.jpeg

- 106 futott yardjával Saquon Barkley egy 68 éves (!!!) franchise rekordot döntött meg: a legutóbbi rookie, aki az első meccsén futásban ennyire maradandót alkotott, az Eddie Price volt 1950-ben.

- A 2018-as drafton szerzett játékosaink közül rögtön hárman is a kezdőcsapatban találták magukat: Barkley, Will Hernandez (LG) és B.J. Hill (DL). 1997 óta ez volt az első alkalom, hogy 3 rookie is kezdőként lépett pályára Giants mezben.

- Blake Bortles 41 yardos sprintje a harmadik leghosszabb QB-futás volt a Giants védelme ellen 1970 óta. (Cam Newton: 57 yard, Robert Griffin III.: 46 yard.)

- Damon Harrison a legrégebb óta folyamatosan kezdő játékosunk 33 meccs óta, a második Tomlinson 17-tel. 

jags3.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2214236275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása