Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Top 5 draft prospect: secondary

2022. április 26. - Asbee

Logan Ryan elküldtük, James Bradberry-t bármelyik pillanatban elcserélhetjük, Adoree Jackson pedig 1 év múlva ilyenkor valószínűleg már nem lesz a csapatunk tagja. Jelen pillanatban rendben van a secondary, azonban rövid időn belül óriási need lehet belőle. Összevontam a cornerbackeket és a safety-ket.

1. Kyle Hamilton, Notre Dame (S)

Az idei class egyik legjobb játékosa, aki a posztja miatt került háttérbe. Remekül manipulálja az irányítókat, 8 interceptiont gyűjtött össze 3 év alatt és a futások ellen is megállja a helyét. A top 10-ben a helye.

2. Sauce Gardner, Cincinnati (CB)

Rögtön kezdő lett és jól is teljesített, a felmérőkön helytállt és a méretei is rendben vannak. Tuti picknek tűnik, de ne lepődjünk meg, ha elviszi őt a Jets 1/4-re.

3. Derek Stingley, LSU (CB)

Történelmi rookie szezont futott, freshmanként All-American lett és ő is kivette a részét az LSU 2019-es bajnoki címéből. Ezt követően azonban úgy gondolta, hogy eleget bizonyított és a sérülésekkel is meggyűlt a baja. A pro day-en megmutatta, hogy az atletikussága a régi, azonban kérdés, hogy mennyire tud motivált maradni egy gyenge csapatban. A negatívumok ellenére szurkolok neki, hiszen egy korszakos tehetséggel van dolgunk.

4. Daxton Hill, Michigan (slot)

Egy CB/S hibridről beszélünk, aki a line of scrimmage-hez közel, a slotban érzi jól magát. Az ideálisnál kisebb testalkata ellenére rendkívül szívós, így a futójátékoknál sem esik kétségbe, a sebessége pedig bőven elég ahhoz, hogy az elkapókkal is felvegye a versenyt.

5. Trent McDuffie, Washington (CB)

Itt már némi visszaesést tapasztalunk, hiszen elképzelhető, hogy slot cornerként kell majd helytállnia McDuffie-nak. Az atletikussága rendben van, ráadásul jó képzést kapott és 3 évig volt kezdő, de a méretei miatt lehet rá esély, hogy a pálya szélén elnyomnák az atletikusabb elkapók.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5817816773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása