Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Hard Knocks offseason 4. rész

2024. július 25. - Asbee

Közeledünk a fináléhoz, megtekinthető a 4. Hard Knocks epizód is. Ezúttal a pro day-ek és a draftra való közvetlen felkészülés került előtérbe. Spoiler alert!

A játékosok feltérképezésében komoly szerepük van a privát meetingeknek és kezdésként ezekből kaptunk némi ízelítőt. Nem sűrűn látunk olyan felvételeket, amikor az adott class top 3 elkapóját közösen állítja feladat elé az adott csapat WR edzője. Teljesen lenyűgözte Mike Groh-t a Harrison-Nabers-Odunze hármas és meglepő volt látni, hogy Nabers-t rangsorolta közülük az első helyre. Jayden Daniels-ből is kaptunk egy keveset, de ott inkább csak a neki való bókolás volt terítéken.

Nem csoda, hiszen az elsődleges cél egy irányító draftolása volt. Csak a Caleb Williams-Drake Maye-Jayden Daniels hármas jöhetett szóba, úgy tűnt, hogy itt már elhullott J.J. McCarthy. Azt is tudtuk, hogy nagy árat kell fizetni egy QB-ért, viszont egyértelművé vált, hogy nem fogja odaadni a Patriots az 1/3-as picket. Becsülettel próbálkozott Joe Schoen, de ezt senki sem tudta volna összehozni. Az esetleges cserével kapcsolatban természetesen John Mara is elmondta a véleményét, aki 20 éve átélt már egy hasonló manővert Eli Manning megszerzésekor. Nekem egyébként egy kissé megtört idősődő ember benyomását keltette a csapat társtulajdonosa és számomra egyértelművé vált, hogyha továbbra is az ő elképzelése lenne a domináns, akkor még jobban haladnánk a mélybe.

A letrade is szóba jött azzal a céllal, hogy az 1/9-en még elérhető lenne Odunze. A valóságban ott vitte őt ki a Bears és állítólag szívesen jöttek volna fel az 1/6-ra egy tackle-ért. Ha Nabers-t választotta volna a Chargers, akkor lehet, hogy tényleg feljön érte a Chicago. Ebben az esetben valóban nálunk köthetett volna ki az egyetemi döntőt játszó elkapó, ha pedig nem lett volna elérhető, akkor Brock Bowers-re, vagy egy újabb letrade-re esett volna a választás. A három helyes hátralépéssel egy 3. és egy 4. körrel gazdagodtunk volna.

A legmókásabb jelenet Schoen gyerekeihez fűződött, akiktől megkérdezte a GM-ünk, hogy kiket választanának. A fia Carson egyértelműen Daniels mellett kampányolt azzal az érvvel, hogy nem mindig van ilyen lehetőség. A lánya Sydney McCarthy-t szerette volna. Rögtön be is oltotta őt Carson, hogy csak azért mondja ezt, mert bejön a tinilányoknak a michigani QB.

Egy rész van hátra és nem bántam volna, ha egy héttel korábban kezdődik a sorozat, mert akkor pont az edzőtábor kezdetére végeztünk volna. Annak viszont örülök, hogy egy teljes részt szenteltek a készítő a draftnak, így a végére jön majd a csúcspont!

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr8618454055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása