Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Giants mock draft 1. rész

2012. április 14. - Asbee

Nyakunkon a draft, kapjuk a mockokat orrba-szájba, itt az idő a Giants mock legyártására is. Három változatot mutatok be, jöjjön most az első.

1/32: Mike Adams, OT

A legnagyobb need az offensive tackle posztja, remélhetőleg Mike Adams elérhető lesz még ekkor. Elsőre úgy számolok, hogy igen, ekkor egyszerre húzhatna Reese BPA-t és needet is. Ugyan Adams személyével kapcsolatban van néhány kérdés, azonban az első kör végén hozható. Egy év backup szerep után előléphet a kezdők közé. Inkább vakoldali játékos, azonban a fal jobb oldalán is bevethető. Dave Diehlt szoríthatja majd ki a jövőben.

2/36: Mohamed Sanu, WR

Manningham távozott, Ballard az egész szezont kihagyhatja. Barden, Jernigan és Hixon pályázhat a harmadik elkapó szerepére. Hixon tűnik a legmegfelelőbbnek, kérdés egészséges tud-e maradni. Barden tartóssága is kérdéses, Jernigant pedig returnenként is alig mertük bevetni. A cap helyzetünk nem a legjobb, az sem biztos egyelőre, hogy Cruz és Nicks hosszabb távon is New Yorkban marad. Sanu mindhárom egyetemi évében produktív volt, ráadásul a scoutjaink is figyelték őt. Ahogy Adams az első körben, így ő sem biztos, hogy benn marad a második körben. Visszahordóként is bevethető, kezdetben ott is erősítést jelenthet. Draftolása esetén ismét elit hármasunk lehetne az elkapók között.

3/94: Robert Turbin, RB

Írjam le megint? Turbin felépítése alapján remek utódja lehetne Jacobs-nak. Ugyan nem a legnagyobb iskolából jön és a 2010-es idényt kihagyta sérülés miatt, visszatérése után azonban 1400 yardot futott és 19 TD-t elért el. A labdára is tud vigyázni, egyetemi pályafutása alatt mindössze négy fumble írható a neve mellé. A levegőben is megtalálható, a middle screenekkel is hasznos yardokat tudna hozni, ahogy tavaly tette Ware.

4/127: Derek Wolfe, DT

A front office stratégiája (nagyon helyesen) szinte minden évben a támadó és a védőfal nívójának megtartása. Ugyan nem a Canty-Joseph páros nevéhez fűződnek a legszebb játékok, azonban véleményem szerint hasznosan játszanak, amit a statisztikák is mutatnak. Hozzájuk fog csatlakozni végre Marvin Austin, aki eltiltása, majd sérülése után két év kihagyást követően tér majd vissza. Hogy mire fog menni, azt egyelőre még nem tudjuk, Bernard valószínűsíthető távozásával viszont kell még egy ember. Wolfe utolsó évében parádésan játszott, 70 tackle-vel zárt, ebből 21,5 tackle for loss, amivel legjobb volt konferenciájával. 9,5 sack-je (ezzel a mutatóval csapatában lett a legjobb) már csak hab a tortán. Ha bennmarad, kiváló pick lehet.

*4/131: Brian Linthicum, TE

Talán reach lehet Linthicum, én azonban vinném őt a draft ezen szakaszában. Egy TE-re szükségünk lehet, ötödik körünk nincs, személyében pedig kiváló kezű, all-rounder játékost tisztelhetünk. Pascoe sorsa bizonytalan, Ballard valószínűleg nem állhat idén a rendelkezésre, Bennett és Beckum mellett így rosterre kerülhet. Csak tudjuk kimondani a nevét.

6/201: Desmond Wynn, OG

Szükségünk lehet még egy (belső) falemberre a depth chartra. Ahogy a mock draftban, úgy itt is Wynnt választom. A poszton van három játékosunk is, aki kezdő lehet, mögöttük kitanulhatja a szakmát.

7/239: Louis Nzegwu, DE

Eddig elkerülte a figyelmemet, azonban Nzegwu meglepetésember lehet. Junior szezonja nem sikerült rosszul (46 tackle, 7,5 TFL, 3 sack), senior évében viszont nem tudott kilépni árnyékából és hiába ért el 4,5 sacket, 30 tackle-je (és a 6 TFL) visszaesést jelentett. Az NFL Combine-ra nem kapott meghívást, a Wisconsin Pro day-en ellenben elkápráztatott mindenkit. 4,57-es 40 yard, 41’5” vertical jump… Folytassam? Ilyen fizikai képességekkel mindenképp elvinném hetedik körben, a jövő embere lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr404430615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása