Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Lehetséges pénteki pickek

2012. április 27. - Asbee

Az első választottunk David Wilson (RB) lett, most bedobnék pár nevet, akik a második és a harmadik körben lehetnek Giants játékosok.

WR

Az első körben Blackmon, Floyd, Wright és nagy meglepetésre Jenkins kelt el az elkapók közül. Stephen Hill és Reuben Randle vélhetően hamar gazdára talál. Alshon Jeffery sem hiszem, hogy sokat fog csúszni, akár már 2/2-nél elkelhet. A második körben így is több lehetséges célpont marad a WR-k között. Sanu második körben BPA pick lenne, de Quicken is el lehet gondolkozni, igaz nála találnánk értékesebb játékost. Givens-t sérülékenysége miatt hanyagolnám. Egy körrel később Criner lehetne az egyik jelölt, elsősorban a magassága miatt. Marvin Jones-t maximum negyedik körben vinném, ahogy Greg Childs-t is. T.Y Hilton jelenthetne még megoldást a harmadik körben.

TE

Az egyik legizgalmasabb kérdés lehet, hogy draftolunk-e tight endet az éjszaka. Leegyszerűsítve azt lehetne kérdezni, hogy jön-e Dwayne Allen vagy nem? A második kör végéig valószínűleg lecsúszik, New Yorkban pedig korábban látogatást tett, így fogadnék is rá, hogy ő lesz a következő választottunk. Ha ez mégse jön létre, akkor sincs probléma, TE-t a későbbi körökben is lehet találni. Egy körrel később Orson Charles lehet kiváló választás, Ladarius Greentől viszont óvakodnék. Ha reachelni akarunk (kevés rá az esély), akkor Michael Egnew is befuthat.

OT

Nem nagyon voltak kelendőek az offensive tackle-k az első körben, így vélhetően a második kör végére is maradnak értékes prospectek. A Glenn, Martin, Adams hármas még benn van, Bobby Massie így lecsúszhat. Ha ő nem lenne benn, akkor sincs probléma, Osemele, Allen és Schwartz még benn maradhat, Massie csúszása azonban meghiúsíthatja az Allen picket. Őszintén megvallva jobban is örülnék ennek... Az OT pick viszont a harmadik körig húzódhat el, Donald Stephensont figyeltük. Elképzelhetőnek tartom, hogy ő érkezik.

OLB

Ugyan kevés esélyt látok rá, hogy külső linebackert húzzunk, de Zach Brown csúszása esetén ez is előfordulhat. Lavonte David és Bobby Wagner már vélhetően nem lesz elérhető, de valószínűleg Brown sem.

CB

Maximum harmadik körben. Omar Boldent figyeltük, rá lehet egy kis esély, hogy elhozzuk. A secondary-be azonban én max hatodik körtől húznék.

Tippjeim

2. kör: Dwayne Allen, TE

3. kör: Donald Stephenson, OT

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr874477148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása