Magyar New York Giants Szurkolói Blog

3/94: Jayron Hosley

2012. április 28. - Asbee

A harmadik körös választásunk némi meglepetésre Jayron Hosley lett. Nem is a képességeivel van a probléma, hanem, hogy a harmadik körben cornerbacket húztunk.

1990. szeptember. 18-án látta meg a napvilágot a floridai Boynton Beachen (jó kis hely lehet). Középiskolába az Atlantic Community High Schoolba járt, elvégzése után pedig négycsillagos prospectként és a class 11-dik legjobb cornerback-jeként tartották számon. Egyeteméül a Virginia Tech-et választotta. Érdekesség, hogy David Wilson is oda járt.

Egyetemi karrierjét 2009-ben kezdte meg, bemutatkozó évében a papírformának megfelelően még nem sokat mutatott. Egy évvel később már remekelt, 9 interception fűződik a nevéhez! A North Carolina State ellen például háromszor is ő kapta el az ellenfél irányítójának a passzát. Arrafelé nem lehet túl népszerű ember, hiszen a North Carolina ellen 2 INT-t írhattak a neve mellé. Remekelt a Miami (FL) ellen is, a menetrendszerű interception mellett begyűjtött 9 tackle-t is. Utolsó évében már nem volt ennyire ballhawk játékos, az ellenfelek irányítói is figyeltek, hogy ne az ő irányába repüljön az összes passz. Végül 3 pickig jutott. Érdekesség, hogy a sok megszerzett labda ellenére sem hordott vissza egyet sem TD-re. Ez alapján tökéletesen illeszkedik hozzánk…

Mérete alapján nem a legnagyobb, 5’10” magas és mindössze 170 lbs. Leginkább nickelbackként válhat majd hasznunkra, az alacsony slot receivereket jól levédekezheti. Körülbelül a második kör végére, harmadik kör elejére várták. A CBS a 10-dik a Draftcountdown a 13-dik helyre rangsorolta a cornerbackek közül.

Erősségei

  • Rettentő gyors, hátramenetben is kiváló
  • Big playekre képes
  • Megbízható kezek, ritkán ejti el a labdát
  • Csípőmunkája megfelelő
  • Returnerként is tapasztalata van

Gyengeségei

  • Gyenge felépítés
  • Nem egy fizikális játékos, tackle-ben gyenge
  • Túl magasan játszik a nagyobb elkapók ellen

Természetesen őt is követhetitek twitteren, igaz az utóbbi időben nem volt túl aktív.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr264478096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása