Magyar New York Giants Szurkolói Blog

UDFA játékosaink

2012. április 30. - Asbee

A draftolt játékosok után jöjjenek azok az UDFA playerek, akik New Yorkban próbálhatnak szerencsét.

Joe Martinek, FB

Brutális középiskolai karrier, 7589 yardot futott high school pályafutása alatt. Linebackerként, kickerként és punterként is remekelt. Az egyetemet 2007-ben kezdte meg, első évében redshirtöt kapott, majd 4 évet húzott le a college-ben. Legjobb éve 2009-ben volt, 967 yard és 9 TD fűződik a nevéhez. Elkapásban is megállja a helyét. Egyetlen problémája, hogy Henry Hynoski kiválóan mutatkozott be, running backként pedig nem hinném, hogy lenne esélye.

Matt Broha, DE

A Louisiana Tech játékosa volt. Ő is természetesen 4 évet játszott az egyetemen. Legjobb szezonja a junior éve volt, ekkor 9 sacket ért el. Utolsó évében ezt a számot nem tudta hozni, 7,5 sacket szerzett. Nem rossz számok ezek… Talán a roster helyért harcban lehet Kuhnnal.

David Douglas, WR

Az Arizona Wildcats elkapója volt. Nem hozott olyan rossz statisztikákat. Junior évétől lendült bele; 52 elkapás, 515 yard, 5 TD. Senior évében pedig 65 elkapás, 666 yard, 4 TD lett a statisztikája. Egy próbát megér.

Julian Talley, WR

Egy iskolába járt Victor Cruzzal. Utolsó két évében 700 yard felett teljesített. Nagyobb esélye lehet Douglas-nál a rosterre kerülésre, előrébb is rangsorolták a draft előtt. Jó offseason és valakinek a sérülése esetén célba érhet.

Adewale Ojomo, DE

A University of Miami játékosa volt. 2009-es szezonját kihagyta öltözőbeli balhéja miatt, aminek következtében meg is sérült. 2010-re felpaprikázva tért vissza, 5 sacket szerzett, ezt a teljesítményét azonban nem tudta megismételni utolsó évére. Nem túl sokat látok benne…

JoJo Nicolas, S

Újabb ember Miamiból. Sérülések is hátráltatták, utolsó éve viszont nem sikerült rosszra. A konkurencia miatt nehéz lesz rosterre kerülnie, az esélye viszont meg lehet..

Damian Davis, WR

Nem túl sok infót találtam róla, nem a legrangosabb iskolából érkezik… Van egy videó, ami bemutat tőle egy hosszú TD elkapást, igaz a safety borzalmasan helyezkedett.

Stephen Goodin, OL

Left guard és left tackle pozícióban játszott. A középiskolában tight endként is bevetették.

D’angelo McCray, OL

Elsősorban guardként használható, de bevethető tackle poszton is. 6’4” magas és 334 lbs-t mutat a kijelző, ha a mérlegre áll. Majd meglátjuk mit tud kihozni magából.

Janzen Jackson, S

Róla külön írásban bővebben is szó volt már…

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr694480962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása