Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Blackburn maradhat a kezdő MLB

2012. május 12. - Asbee

Érdekeset nyilatkozott a defensive coordinator, Perry Fewell, aki szerint a tavalyi playoff egyik hőse, Chase Blackburn maradhat korábbi szerepében.

Ugyan több játékos is pályázik a posztra, mégis Blackburn kezdhet a nyári training camp elején. A következőket nyilatkozta a DC.

"Chase visszatér előző szerepébe. Herzlich megkapja az esélyt ugyanerre a szerepre. Greg Jones is. Keith Rivers is megkaphatja a lehetőséget, szóval verseny lesz."

Meglepő módon Michael Boley nincs megemlítve, ő maradhat szélső LB-ként, ahol eddig kiválóan teljesített. Fewell is elégedett vele OLB-ként.

"Boley képessége megvan erre a szerepre. Ez ő a legjobb posztja? Nem vagyok biztos benne, hogy hosszútávon itt a legjobb, de a képessége megvan, hogy jól teljesítsen."

A többiekről is szó esett, Mathias Kiwanuka továrra is linebackerként fog szerepelni, ő lehet a harmadik kezdő ember. Rivers és Williams a rotációban vehet majd részt.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr234504688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása