Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Victor Cruz új szerződést akar.....

2012. október 24. - Lotus86

Victor Cruz TD Philly.jpg

......méghozzá velünk!!!

 

Egy keddi beszélgetésben hangzottak el az alábbi mondatok.

“Jelenleg olyan helyzetben vagyok ahol csak a footballra koncentrálok. Vannak embereim, például az ügynököm, akik azzal (szerződés) foglalkoznak, de mint egy emberi lény, természetesen szeretnéd – és természetesen szeretnéd, ha még az idény vége előtt le lenne tudva a dolog.”

„Az embereim, az ügynökeim, a csapat az oldalamon és én is, szeretnénk, ha még a szezon vége előtt meg tudnánk egyezni. Nem akarjuk nagyon elhúzni a dolgot és akadályozni a csapatot a következő holt idényben vagy napi médiahír lenni.”

„Mi nem akarjuk, hogy odáig fajuljon.  Féltávnál, de legkésőbb az idény vége felé nyélbe szeretnénk nyélbe ütni, hogy aztán magunk mögött tudhatjuk az egészet.”

Az holtszezon kezdetekor korlátozott státuszú szabadügynökké váló elkapó jelenleg a legjobb ár/érték aránnyal rendelkezik a ligában, lévén a Giants mindössze 577.000 dollárt fizet az NFL egyik legnagyobb playmakerének.
Bizonyítékért nem is kell messzire menni, elég csak egy pillantást vetni a vasárnapi 77 yardos  tuchdownra a Redskins ellen.

Mivel a szezon végén korlátozott státuszú szabadügynökké válik (RFA – restricted free agent) ezért ha nem sikerül megállapodniuk, akkor a csapat tendert helyezhet a játékosra, ami fix fizetést de csak egyéves szerződést jelent, ráadásul az azt következő évben teljes jogú szabadügynökké válna, mindenfajta megkötés nélkül. Mindemellett a tendereknek van egy ellenértéke (draft jog) is, és ha azt egy másik csapat hajlandó átadni nekünk, akkor szerződést kínálhat Cruznak, de a Giantsnek ebben az esetben joga van azonos szerződéssel megtartani az elkapót. Ha nem él ezekkel a fegyverekkel a csapat, és engedi Cruzt, hogy tesztelje a piacot, akkor pedig biztos, hogy lesz egy csapat, aki megkínálja egy eszeveszett szerződéssel.

Mint a fentiekből is látszik, nekünk az lenne a legjobb, ha minél előbb magunkhoz tudnánk láncolni a remek játékost, és a liga legtöbb elkapójával ellentétben Cruz nem egy primadonna, nem egy egomán idióta és a szavaiból az sugárzik, hogy ő nem akar máshol játszani.

 

Úgy legyen!

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr554865801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása