Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Preseason week 3: Giants 21 jets 24 (OT)

2013. augusztus 25. - Asbee

Elérkeztünk a harmadik előszezon mérkőzéshez is, ami kiemelten fontos volt, hiszen egy teljes félidőt töltöttek pályán kezdő játékosaink. Volt egy nagy visszatérőnk, Terrell Thomas két év után lépett pályára.

1. félidő

A mérkőzés jól indult, az offense mindjárt az első snapből TD-t ért el. Az elkövető David Wilson volt, aki 84 yardot haladt a labdával. Remek blokkokat kapott, de nagyszerű sebességére is szükség volt. Az első negyed pozitívumaihoz tartozik, hogy védelmünk remekül állította meg a futást, nagy előrelépés történt ezen területen. Két labdát is szereztünk, először Prince Amukamara bravúrosan szerezte meg Geno Smith átadását, majd az újonc irányító Stevie Brownt találta meg a labdával. Visszahordás közben a játékos súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett, diagnózis egyelőre még nincs. Sajnos számos negatív dolgot is láthattunk, a védelem elég fegyelmezetlenül viselkedett, több zászlót is begyűjtöttek. A támadó alakulat is elég tanácstalanul játszott, Eli nehezen találta meg az összhangot az elkapókkal.

A második negyedben Josh Brown két kísérletéből egyet értékesített, de 53 yardról nem bűn hibázni...Smith-re egyre nagyobb nyomást helyeztünk, aminek egy újabb interception lett az eredménye. Justin Tuck zónázni lépett vissza, a QB rosszul olvasta a játékot, defensive endünk pedig lehúzta az arra repülő labdát. Amukamara tovább folytatta jó játékát és remekül őrizte emberét. Végre elkapóink is megmutatták magukat, Hakeem Nicks olyan egykezes elkapást mutatott be, amelynél DPI-t is fújtak és Jerrel Jernigannek is volt egy szép pillanata. Sajnos Nicks neve mellé felírhatunk egy mínusz jelet is, hiszen emberét lerázva az end zoneban csinálhatta volna meg az elkapást, csak épp nem tudta merre száll a labda. Ez azért is kár volt, mert a red zone-ban ismét nem találtuk magunkat. A túloldalon viszont összejött egy hosszú Geno Smith passz. A félidőt 10-7-es vezetéssel zártuk.

2. félidő

A felemás játékkép folytatódott a szünet után is. Kyle Bosworth szépen szerelt a vörös zónánkban, egy TD futást állított meg. Jó eséllyel pályázhat a rosterre a Jaguars-től érkező játékos. Erre törekszik Julian Talley és Curtis Painter is, akik mindketten jó benyomást keltettek. A nagy konkurencia viszont meglepetés lenne, ha ősszel is csapatunk tagjai lennének. Charles James sokoldalúságát jellemezve jól szerelte egyszer az ellenfél játékosát. A fegyelmezetlenség sajnos visszatért egy false start formájában. A csere védelem elég lyukas volt, alapos problémák akadtak a Jets passzjátéka ellen és a támadófal sem nézett ki valami fényesen...

A negyedik negyedben csapatunk próbálta visszavenni a vezetést, ezért pedig nagy erőfeszítést tettek játékosaink. Marvin Austin sacket szerzett, majd később kiütötte Sanchezt, akit le kellett cserélni. Kár volt, hiszen Matt Simms jól játszott utána. A turnover gyártás működött, Terrence Frederick fumble-t erőszakolt ki, Mark Herzlich pedig ügyesen ugrott rá a szabad labdára, amit Sanchez nem tudott megfogni a snap után...Josh Brown igazolva megbízhatóságát egy 40 és egy 50 yardos mezőnygólt értékesített. Azért egy rossz Weatherford punt sajnos befigyelt, de a játékosra így sem lehet panasz. Ellenben a végén bekapott touchdown fájó volt. Utána tudtunk javítani, így hosszabbításra került sor.

Hosszabbítás

Mintha egy C'mon man epizódot láttunk volna...Da'Rel Scott elejtette a labdát, amit a Jets kaparintott meg. Jelen pillanatban azt mondom, hogy ez a játékos csapattagságát jelentette, Coughlin nem szereti az eladott labdákat. Persze Nick Folk sem volt rest, a 39 yardos kísérlet sok volt neki. Egy  rossz snapünk ismét volt, ezúttal Stephen Goodin nem állt a helyzet magaslatán. Végül újabb esélyt kapott a Jets a mérkőzés megnyerésére. Ekkor Billy Cundiff állt a labda mögé, de Coughlin a kísérlet közben időt kért. Ezért most kár volt, hiszen a field goal ismét mellé ment, Rex Ryan pedig inkább úgy döntött, hogy inkább közelebb viteti a labdát támadó alakulatával. Jól döntött, hiszen a későbbi kísérlet már sikeres lett, így a Jets nyerte a mérkőzést.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr885476471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása