Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Az 53-as roster

2013. szeptember 01. - Asbee

Csapatunk közzétette annak az 53 játékosnak a nevét, akik az 1. héten pályára léphetnek a Dallas Cowboys ellen. Változás még lehet, de érdemes értékelni a jelenlegi keretet.

Az 53-as roster

QB (3): Eli Manning, Curtis Painter, Ryan Nassib

Lehetett rá számítani, hogy három irányítóval vágunk neki az idénynek, hiszen Manning mellett nem kockáztatnánk meg egyedül Nassib szerepeltetését. Utóbbi draftolásával egyértelmű volt a cél, hogy Eli mögött hosszútávon is legyen egy minőségi csere. Painter nem játszott rosszul a preseasonban, így csapatba tudta játszani magát. Egy "Suck for Luck"-ra mindenképp jó lehet...

RB (4): David Wilson, Andre Brown, Michael Cox, Da'Rel Scott

Nagy kérdés Andre Brown, aki lábtörést szenvedett. Állítólag 4-6 hét kihagyás vár rá, így jogosan van rosteren. A másik lehetőség alapján IR-re kerülhet, de a 8. hét után ismét aktivizálható lenne. Ezt csak kedden teheti meg a csapat, így addig várni kell.

FB (1): Henry Hynoski

WR (5): Victor Cruz, Hakeem Nicks, Rueben Randle, Louis Murphy, Jerrel Jernigan

Nagy szakadék van elkapóink között, ezért mindössze öt WR-t viszünk csak. Maximum PS töltelékeket próbálgattunk az előszezonban, Ramses Barden pedig sérülése miatt nem játszhat, akinek ezzel még nehezebb lesz visszakapaszkodnia az NFL-be.

TE (4): Brandon Myers, Bear Pascoe, Adrien Robinson, Larry Donnell

Adrien Robinson sérüléssel bajlódik, Bear Pascoe pedig fullbackként is szerepet kaphat (Hynoski is sérült volt), ezért szükség van Larry Donnell játékára is.

T (5): WIll Beatty, Justin Pugh, David Diehl, Brandon Mosley, James Brewer

Brewer és Mosley inkább guard pozícióban fog szerepelni, így nem csoda, hogy ennyi tackle-t tartottunk meg.

G (2): Chris Snee, Kevin Boothe

C (2): David Baas, Jim Cordle

DT (5): Linval Joseph, Cullen Jenkins, Shaun Rogers, Mike Patterson, Johnathan Hankins

A Patterson vs Austin csatából előbbi került ki győztesen. Marvin Austint megpróbáltuk elcserélni, de nem érkezett ajánlat, így a 2011-ben második körben választott defensive tackle-t kiraktuk.

DE (5): Jason Pierre-Paul, Justin Tuck, Mathias Kiwanuka, Damontre Moore, Justin Trattou

Több ígéretes játékosunk is volt a keretben, pláne Moore érkezésével, aki ugyan csak egy mérkőzésen szerepelt, de akkor lenyűgözött mindenkit. Adewale Ojomo, Matt Broha és Adrian Tracy is pályázott a rosterre, de végül nem jártak szerencsével. Előbbi kettő practice squadba kerülhet.

LB (5): Dan Connor, Spencer Paysinger, Keith Rivers, Mark Herzlich, Jacquian Williams

Nem sok linebackerrel vágtunk neki a nyárnak és nem is sokat tartottunk meg. Az előző keretszűkítésnél mindössze hat játékos maradt, így azt gondolhattuk, hogy összeállt az LB egység. Ez nem így lett, hiszen Kyle Bosworth-tól elköszöntünk. Nem zárom ki, hogy érkezik ide valaki.

CB (6): Prince Amukamara, Corey Webster, Aaron Ross, Terrell Thomas, Jayron Hosley, Trumaine McBride

Terrell Thomas harmadik ACL szakadása után került be a keretbe, ezzel az NFL (egyik) legnagyobb visszatérője lehet idén.

S (3): Antrel Rolle, Ryan Mundy, Cooper Taylor

Mindössze három safety-t viszünk, de hat cornerbacket is. TT és Ross képes játszani ebben a pozícióban is, így közel sem biztos, hogy valaki is érkezni fog. Will Hill a 4. hét után aktiválható lesz.

K (1): Josh Brown

P (1): Steve Weatherford

LS (1): Zak DeOssie

A fontosabb kimaradók (sérülteket nem veszem bele)

Charles James (CB): returnerként nem volt rossz, de ez önmagában kevésnek bizonyult. Valószínűleg a practice squadba kerül, ha nem viszi el más csapat.

David Carr (QB): Paintert jobbnak látta az edzői stáb...

Ryan Torain (RB): az utolsó mérkőzésen Scott meggyőzőbb volt, A. Brown pedig vissza tud majd térni, így Torain maradt ki.

Adrian Tracy (DE): évekig építgettük, tavaly végig csapatban volt, de idén visszatért Trattou.

Adewale Ojomo (DE): a szurkolók egyik kedvence, de a practice squadba visszatérhet.

Marvin Austin (DT): alaposan megerősítettük a védőfalat, Austinnak pedig sajnos nem volt már helye. Utolsó egyetemi évében eltiltás, első profi évében pedig sérülés miatt nem játszhatott, ez pedig úgy látszik alapos nyomot hagyott játékában...

Eric Herman (G): egyedüli draft választottként került ki a csapatból, de ő valószínűleg ő is visszatér még.

Practice squad várományosok

Terrence Frederick, Charles James, Matt Broha, Adewale Ojomo, Eric Herman, Matt McCants, Julian Talley, Stephen Goodin, Marcus Harris, Kevin Hardy

A training camp előtti roster tippem megtalálható itt. Az 53-ból 46 játékost találtam el.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr825486829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása