Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Az idei legjobb pass rusherek

2015. február 22. - Asbee

A mai napon a védőfal játékosai és a linebackerek mutathatják meg tudásokat Indianapolis-ban. Ezekre a posztokra már a draft első ként napján is érkezhet az erősítés, így lássuk kik azok a passzsiettetők akiket az első körbe várnak.

Az első név aki eszébe juthat az embernek Randy Gregory. Talán ő az akit a legmagasabban rangsorolnak, egyesek szerint az 1/1-re is esélye lehet. Azt is hozzá kell tenni, hogy játéka igen megosztja a közvéleményt. Néhányan elájulnak magasságától, hosszú karjaitól és robbanékonyságától, mások szerint azonban posztjához túl kicsi és előszeretettel hasonlítják Dion Jordanhez. Az sem segíthet neki, hogy a combine-on 218 fontos tömeggel mért be, bár elmondása szerint 2014-t 225-235 fontos tömeggel játszotta végig.

Shane Ray sem az a klasszikus 4-3-as defensive end, de sebességét kihasználva némi ötletességgel az NFL-ben is megtalálhatja a helyét. Nála a legfőbb probléma a magassága lehet, néhány scout biztosan nagyobb termetű játékost szeretne csapatának. Sebessége viszont lenyűgöző, leginkább egy 3-4-es védelembe illene bele.

Vele egyező magasságú Dante Fowler Jr., akit rendszerint Terrell Suggs-al hasonlítanak össze. Tömege (260 font) elég lesz a profik között is, lelkesedése és játéktudása akár a top 10-be is repítheti. Mellette szól az is, hogy a Florida egyetemén a védőfal több pozíciójában és szélső lnebackerként is kipróbálták.

A vártnál Vic Beasley is kisebb, azonban a snap pillanatánál talán ő lő ki a legjobban az idei class-ból. Hosszú karjai vannak, amelyeket ki is tud használni, ezzel pedig érvényesíteni tudja akaratát a nagyobb ellenfelek ellen is. A futás ellen ő sem remekel és elsősorban 3-4-ben találhatja meg számításait.

Aki viszont tradicionális 4-3-as DE lehet, az Alvin Dupree. 6'4"-es magassága és 269 fontos tömege tökéletes a poszthoz. Testalkata, gyorsasága és sokoldalúsága sok scout szemét megragadta már. Hátránya lehet, hogy az elmúlt két évben olyan sémában szerepelt, amely több védőből is sztárjátékost csinált, akik aztán az NFL-ben nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr747196495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása