Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Cruz optimista a hétfő esti játékát illetően

2016. november 12. - strider23

A helyzet viszont nem ennyire egyszerű. Rutinos elkapónk a múlt heti Eagles elleni meccs alkalmával szedett össze egy (újabb) sérülést, amikor szezonbeli leghosszabb (46 yardos) elkapását mutatta be. "Igen, abban a játékban sérültem meg"- meséli Cruz. "Abban a pillanatban, ahogy felálltam a gyepről, vetettem is bele magam a következő play-be, és akkor éreztem, hogy nem stimmel valami." Az elkapó 3 play-jel később is a pályán volt, amikor Odell Beckham Jr. megszerezte az 1 yardos touchdownját, majd Cruz is csatlakozott a többi ünneplő elkapóhoz egy kis örömtánc céljából. "Akkor éreztem azt, hogy oké, most megyek az orvosi stábhoz, hogy kiderüljön, mi is történt velem. Ott már éreztem, hogy nem tudok kellőképpen elrugaszkodni a talajtól fájdalom nélkül."

cruz.jpg

A hétfői MNF mérkőzéssel kapcsolatban viszont optimistán nyilatkozott: "Napról napra javul a helyzet, jobban van a bokám vasárnap óta. Erre a folyamatra szeretnénk építeni, hogy a Bengals ellen a pályán lehessek."

Mindezeknek ellent mond, hogy a pénteki edzésen sem vett részt Cruz, habár egyéb gyakorlatokat elvégzett a pályán kívül. Az elkapónak viszont egyáltalán nem újdonság, hogy röntgenezik vagy MRI-vizsgálatokat hajtanak rajta végre. Mint ismert, a 2014-es szezon utolsó 10, valamint a 2015-ös szezon összes meccsét ki kellett hagynia súlyos sérülései miatt.

"Különösen nálam nem árt biztosra menni, hogy minden rendben van-e" - mondta Cruz. "Először a röntgen eredményeim lettek negatívak, az már alapból jó jel volt. Aztán jöhetett az MRI, ami szintén nem mutatott semmilyen komoly zúzódást, az ínszalagok sem sérültek meg akkora mértékben. A lényeg, hogy figyelünk, ne legyen komolyabb következménye a dolognak: jegeljük, pihentetjük a lábam és bízunk a legjobbakban."

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr1111956155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása