Magyar New York Giants Szurkolói Blog

OBJ elismerése

Odell Beckham Jr. nagy hatást gyakorolt az NFL-re a Pro Bowl héten

2017. február 04. - MyG

Sztár elkapónk, Odell Beckham Jr., több dicséretet is kapott szerdán. Az első egy csapattárstól jött (Marshall Newhouse mondta Odell-ről többek között azt, hogy nagyszerű csapattárs. - MyG), most pedig az NFL egyik vezetője volt elragadtatva attól a hozzáállástól, amit Beckham a Pro Bowl hetében tanúsított.

Jordan Raanan, az ESPN riportere jelentette, hogy a Giants, az NFL vezér Roger Goodell-lel együtt, levelet kapott az NFL alelnökétől, Troy Vincent-től, aki nagyon megdicsérte Beckham-et a Pro Bowl hetében tanúsított viselkedéséért.

A 24 éves játékos egyike a legnépszerűbbeknek, ha nem a legnépszerűbb játékos az NFL-ben, szívesen osztogatott aláírásokat, illetve találkozott a szurkolókkal az ünnep hetében Orlandóban. Ez volt az egyik, amit Vincent kiemelt.

"Hiba volna nem elismerni azt az elkötelezettséget és professzionalizmust, amit Odell Beckham Jr. tanúsított az egész Pro Bowl hét alatt." - írta levelében Vincent. "Mindenek felett, a New York Giants-et és az NFL-t nagyszerű higgadtsággal, lojalitással és professzionálisan képviselte."

Odell Beckham érdekes témája volt a beszélgetéseknek harmadik NFL szezonja során. A szurkolók imádják és imádják a Giants öltözőben, de túl sok figyelem irányul az éretlenségének tulajdonított esetekre.

Akár a sípszó utáni dulakodás az ellenfél cornerback-jével, akár az oldalvonalon kívüli szóáradatok azt mutatják, hogy míg Odell Beckham Jr. a legdinamikusabb WR az NFL-ben, de viselkedése néha még éretlen.

Most itt a lehetőség, hogy ebben az érési folyamatban előre lépjen.

"Odell egymaga emelte elkötelezettségünket magasabb szintre." folytatta Vincent a levelet. "Büszkék lehetnek arra, ahogy a klubbot és a várost képviselte a Pro Bowl-on, egy napot sem szeretnék elmulasztani, hogy értékeljem ezt a különleges erőfeszítést."

Minthogy Beckham szezonjának vége, mindenkinek várnia kell arra, hogy meglássa, ez az érési folyamat mennyire lesz sikeres. Ez a kíváncsiság kétség kívül végig kíséri majd a fiatal csillagot a 2017-es szezonban.

Eddig a cikk, néhány mondatban kifejteném a saját véleményemet. Én ezt nem nevezném éretlenségnek. Odell Beckham Jr. az egyik legtehetségesebb ember, akit valaha láttam. Szenvedélyes és maximalista; azt, hogy ezt hogy "politikus" kifejezni, kétségtelenül meg kell tanulni. Tisztában van azzal, hogy ő a legjobb, de azzal is, hogy ez milyen felelősséggel jár. Éppen ezért fog tanulni az idei szezonbéli esetekből. A mostani döntős Atlanta Falcons GM-je, Thomas Dimitroff szerint csapatunk esélyes lehet a következő Super Bowl-ra... Ehhez egy kiegyensúlyozott, jó formában lévő Beckham-re mindenképpen szükségünk van.

usatsi_9848023.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9512183076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása