Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Potenciális cutok, fizetéscsökkentések

2017. február 07. - Asbee

A 2016-os szezon utolsó mérkőzését is lejátszották, még a marslakók is értesültek a Patriots fordításáról, így erre most nem is térnék ki. Helyette azonban most essen szó azokról a játékosainkról, akik a fizetési plafon áldozatai lehetnek.

Victor Cruz

Remekül kezdődött a visszatérése, rögtön touchdownnal nyitott a Cowboys ellen, de a formája az offense játékával együtt hanyatlásnak indult. Az atletikussága megkopott, de így is 586 yardot szerzett, sajnos azonban több TD-je nem volt. A jelenlegi állapotok szerint 9,4 millió dollárt kereshet idén, kirakásával pedig 7,5 millió dollárt spórolhatunk. A possession receiver szerep nem feküdt neki és inkább egy nagyobb testalkatú WR-re lenne szükségünk, de ha lemond 3-4 millióról, akkor lehet némi esély a megtartására. A rutinja még sokat érhet és egy-egy nagy játékot láttunk is tőle.

Dominique Rodgers-Cromartie

2015-ben a Pro Bowlon is szerepelhetett, de idén is ilyen szinten játszott. Ismét megcsillogtatta a playmaker képességeit, 6 interceptionjével védelmünk legjobbja volt. Persze nem volt egyszerű dolga, Eli Apple draftolása miatt elsősorban a slotban kellett vitézkednie, de ezt is megoldotta. Mindenki számára világossá vált, hogy a ligában szükség van 3 jó cornerbackre, a 4,5 millió felszabaduló dollár pedig nem érné meg, nagy összeget tennék a maradására.

Shane Vereen

Első évére nem lehetett panasz, 2016-ban azonban inkább az oldalvonal mellett láthattuk és a játéka sem volt túl meggyőző. Kb. 3,8 millió dollárt tudnánk spórolni ezzel a cuttal és ez biztosan téma lesz a vezetőségben is, bár 3rd down backként még mindig alkalmazható. Hogy marad-e? Nehéz helyzet, hiszen hiába tudnánk sok pénzt spórolni rajta, a passzjátékban nyújtott segítsége hasznos lehet. Őt vagy Jennings-et megtartjuk, az én emberem inkább Vereen lenne.

J.T. Thomas

ACL szakadása miatt kihagyta az alapszakaszt és előtte sem volt túl meggyőző. Nem jelentene semmilyen upgrade-et a linebacker sornak, ráadásul 3 milliót lehetne spórolni rajta. Szinte biztosra vehetjük a távozását.

Rashad Jennings

Ereck Flowers mellett ő volt a szurkolók másik célpontja, de annyira nem volt rossz mint amilyennek sokan látják, a passzblokkolásban például a liga egyik legjobbjának számított. Viszont azt is hozzá kell tenni, hogy elmúlt már 30, láthatóan lassabb lett (emlékezhetünk az érkezésekor az előszezonban lefutotta a teljes Steelers védelmet) és a szereléseket sem tudta elég hatékonyan meghiúsítani. Az viszont vitathatatlan, hogy a csapat egyik szellemi vezére, de azt gondolom, hogy inkább ő lesz a cut áldozata nem pedig Vereen. Ezzel a manőverrel 2,5 millió dollárral nőne a salary cap.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr9412189290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása