Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a Chargers elleni vereségről

2017. október 12. - strider23

Múlt hét vasárnap a Los Angeles Chargers csapata is maga alá gyűrte az Óriásokat, de lássunk néhány említésre méltó adatot a mérkőzésről.

chargers_nyito.jpg

- A Giants 0-5-tel áll jelenleg, ez mindössze a negyedik alkalom a franchise történetében. 1976-ban az első 9 meccset, 1979 és 1987-ben az első 5-öt, 2013-ban pedig az első 6-ot sikerült elbukni. Ezekben a szezonokban (sorrendben) 3-11, 6-10, 6-9 és 7-9-es mérleget tudtak felmutatni. 

- 152 futott yarddal zárt a csapat, ami (mondani sem kell, hogy) az idei szezon legjobbja.

chargers_shepard.jpg

- Sorozatban a második héten hibáztak 2 pontos kísérletet kedvenceink. A Bucs és a Chargers ellen is egy Beckham felé dobott incomplete pass volt a buktató.

- Nem szereztünk sack-et az ellenfél irányítója ellen. Erre 2016. dec. 22. óta (@Eagles) nem volt példa.

- Orleans Darkwa kezdett Paul Perkins helyén, amit egy karrier-csúcsot jelentő 69 yardos teljesítménnyel honorált. A 23 yardos touchdown-ja pedig egyben eddigi leghosszabb futása is volt a profik között. Gallman 57 yardot szorgoskodott össze 11 labdacipelésből, valamint OBJ-vel holtversenyben 5 elkapással vezette a csapatot.

chargers_manning.jpg

- Manning 36 kísérletből 21-szer passzolt pontosan 225 yardért, 2 TD-ért és 1 INT-ért. Idén először hozott össze egy fumble-t, ami végül a Chargers győztes drive-jához vezetett.

- Eli-t ötször sackelték, csak úgy, mint ahogy a Detroit védői is tették. Pedig az ezelőtti 2 meccsen egyszer sem vitték földre...

- Beckham 5 passzból 97 yardot szerzett, köztük egy 48 yardos TD-t. Külön érdekesség, hogy az első negyedben szerzett 8 yardot futásból is, egy ún. end-around játékhívásnak köszönhetően.

chargers_lewis.jpg

- Roger-Lewis egyetlen elkapása egy 29 yardos touchdown-t eredményezett.

- A másodéves safety, Darian Thompson produkálta a legtöbb szerelést (11), valamint volt egy interception is a neve mellett, ami profi karrierje, és egyben a Giants első idei pick-je volt.

chargers_thompson.jpg

- Az Óriások sorozatban a negyedik Chargers elleni meccsüket bukták el, ezzel már 5-7-re áll az örökmérlege a két franchise-nak.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5312955027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása