Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Regular season week 10: Giants 21 49ers 31

2017. november 13. - Asbee

Újabb negatív bravúrt sikerült elérni, vereséget szenvedtünk az eddig nyeretlen San Francisco 49ers otthonában is. Ezzel a teljesítménnyel gyakorlatilag hivatalosan is bejelentkeztünk az 1/1-es választási jogért, de az szinte biztos, hogy a legjobb háromban választunk.

A negyedik negyed végéhez érve gondolkodtam, hogy mit is írhatunk erről az összecsapásról, de véleményem szerint eljutottunk arra a szintre amikor már teljesen felesleges bármit is elemezni. Egy olyan mélységre sikerült lesüllyedni, amelyet a hazai szurkolók nagyon nagy része biztosan nem élt még meg. Az edzői döntésekben, a játékosok teljesítményében, a sérülésekben és morálisan is sikerült csődöt mondani. Az offense, a defense és a special team is bukdácsol és gyakorlatilag nincs gyengébb formában játszó alakulat a ligában.

A szurkolók sem fognak már tömegesen kimenni a stadionba és méretes füttykoncertben részesíteni a csapatot. Eladogatják majd a jegyeiket a vendégszurkolóknak, így csak papíron lesz hazai pálya a Metlife Stadium. Senki sem érdemel ilyen játékot, akár kinn élőben, akár a világ másik végén a tévében vagy neten nézi a meccseket. Ugyanúgy azok a játékosok sem ezt érdemlik a csapattársaiktól akik továbbra is a legjobbjukat szeretnék nyújtani.

Nem mindenki érdemli meg, hogy a csapat repülőjével térjen haza New Yorkba. Be is indult a pletyka, hogy egy esetleges vereség után leváltják Ben McAdoo-t és ne lepődjünk meg, ha holnap már nem ő lesz a vezetőedzőnk.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2813252039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása