Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Osi és az offseason

2012. február 21. - Asbee

A tavalyi offseason többek között Umenyiora nyilatkozataitól volt hangos, a kiváló defensive end nagyobb fizetést akart, így a Super Bowl után ismét elkezdődtek a találgatások. A játékos szerint azonban ezek a spekulációk alaptalanok.

A 9 mérkőzésen 9 sackig jutó játékos így nyilatkozott: "Nincs semmiféle stratégia. Végig csöndben leszek, ez biztos."

A nyár folyamán egy esetleges trade is felmerült, azonban a kért első körös draft cetlit egyik csapat sem adta meg. Holdout esetén napi 30 ezer dollár lett volna Umenyiora büntetése, így végül nem volt más választása, minthogy edzésbe álljon. Az idény folyamán ellenben bizonyította, hogy még mindig a liga legjobb defensive endjei között van és sérülései ellenére is majdnem meglett a 10 sack. Hat éves szerződésének utolsó éve következik, 2005-ben írta alá a 41 millió dolláros szerződést, idén 3,975 millió dollárral terheli a capet. Osi tehát maradni szeretne utolsó évére, azonban lehetséges, hogy idén már tényleg más csapathoz kerül egy trade keretében.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr934157974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása