Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Super Bowl visszatekintő - A safety

2012. március 11. - Asbee

Újabb sorozatként következzen egy-egy rövid videó a februári Super Bowlról. Az offseason keményen beindult, a szerződéshosszabbítások és a cutok megkezdődtek, lassan indul a free agent piac is, azonban a szép pillanatokra mindig jó emlékezni.

Elsőként következzen az első negyedes safety. Első drive-unk punttal végződött, amit Weatherford végzett el kiválóan. A New England jöhetett, play action után kereste Brady az elkapókat, azonban senki nem volt üresen. A kiváló QB azonban nem talált szabad embert, így az érkező nyomás hatására mélyen előrehajította a labdát. A zsebből nem lépett ki, a közelben pedig csapattárs nem tartózkodott, így intentional grounding miatt safety lett a play eredménye, mivel az end zone-ban történt a szabálytalanság.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr244308631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása