Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Kezdődik az edzőtábor!

2016. július 28. - Asbee

A mai nap folyamán kezdetét vette csapatunk idei edzőtábora, ahol az első nap a fizikai felmérőké és az interjúké a főszerep, az "igazi" munka 29-én kezdődik, teljes felszerelésben pedig először jövő kedden láthatjuk a játékosainkat. Jöjjön 10 pont amikre/akikre érdemes odafigyelni.

1. Victor Cruz

Közel két éve nem lépett pályára, így az utolsó esélyét kapja, ha ismét megsérül valószínűleg vége a profi pályafutásának. Ligaszinten az egyik legnagyobb nevű játékos akinek be kell bizonyítania, hogy még mindig képes magas szinten teljesíteni.

2. Sérülések

Az elmúlt két szezonban csapatunk játékosai voltak a legsérülékenyebbek, így fokozottan érdemes lesz figyelni erre is. Vajon változik valamit McAdoo vezetőedzővé való kinevezésével? Az viszont biztos, hogy J.T. Thomas, Damon Harrison és Jay Bromley PUP listán kezdi az évet.

3. Két irányító vagy három irányító?

Lázas keresésben voltunk egy harmadik QB-ért, akit Josh Woodrum személyében meg is találtunk a draft után. Az UDFA játékostól azonban meglepően hamar megváltunk, akit B.J. Daniels pótolt, de végül Logan Thomas-t nála is jobbnak láttuk. Érdekesség, hogy Zach Mettenbergert is megpróbáltuk leigazolni, ő azonban a Chargers-hez került. Vajon Nassib mögé megtartjuk Thomas-t?

4. Nagy harc a futóknál

Ugyan nincs kimondottan klasszis running backunk, de komoly csata várható a roster helyekért. Rashad Jennings helye szinte biztosnak mondható, ő volt az elmúlt két év legeffektívebb játékosa a poszton. Ugyanúgy Shane Vereen is tutira velünk tart, aki a harmadik downoknál lehet hasznos. Andre Williams jól mutatkozott be a ligában, tavaly azonban nem találták önmagát, de a hírek szerint kap még egy esélyt. Vajon ki merjük tenni ha nem úgy teljesít az előszezonban? Orleans Darkwa kevesebb lehetőséget kapott, de mikor pályára lépett nem lehetett rá panasz. Bobby Rainey elsősorban a visszahordásoknál lehet hasznos, de a sebességét az offense-ben is jól kihasználhatja. Paul Perkins gyönyörű játékokat mutatott be a UCLA-n, a draft ötödik körében pedig kiváló értéket képviselt. Ott van Marshaun Coprich is, aki az FCS-ben villogott, de draftolatlan játékosként kettőzött erővel kell küzdenie.

5. Sterling Shepard

A rookie elkapó mindenkit lenyűgözött a tavasz folyamán, minden felé repülő labdát elkapott. Szükség is lesz a játékára, könnyen második számú WR-ként kezdheti meg a szezont. Vajon ott folytatja ahol abbahagyta?

6. Támadófal

A Flowers-Pugh-Richburg hármas adott, de Marshall Newhouse szinte közellenségnek számít a szurkolók között és az eladott John Jerry mezek sincsenek toplistán. Vajon érkezik új tackle szeptemberig?

7. Átalakuló védőfal

Olivier Vernon és Damon Harrison érkezésével két klasszis játékossal erősödött a D line. JPP végre kötés nélkül játszhat és Johnathan Hankins-nek is talán nagyobb szerencséje lesz a sérülésekkel. Rajtuk kívül ugrásra kész Owa Odighizuwa is, aki meg akarja mutatni miért várták sokan az első körbe a 2015-ös draft előtt.

8. Meddig tud a keretben maradni Herzlich?

Nagy sztori az övé, hiszen nem sokan lesznek NFL játékosok felépülve a rákból, de neki sikerült. Persze a legtöbben jobb játékra számítottak tőle, hiszen csak sérülések esetén tudott a kezdőcsapat tagja lenni és semmi különlegeset nem láttunk tőle. A special teamnek azonban mindvégig hasznos tagja volt, ráadásul Manningen, JPP-n és DeOssie-n kívül csak ő volt a legutóbbi SB győztes csapat tagja...

9. Slot cornerback?

Eli Apple draftolása meglepetésként érte a közvéleményt, hiszen DRC és az újonnan érkező Janoris Jenkins személyében megvolt a két szélső CB a csapatban. Apple nem valószínű, hogy a slotban fog játszani (Hargreaves-nek jobban feküdt volna ez a szerepkör), de DRC és Jenkins kaphat snapet ott is. A másik jelölt Trevin Wade lehet, aki felemásan játszott tavaly.

10. Új long snapper?

Zak DeOssie felett mintha kezdene eljárni az idő, ráadásul tavaly egy sérülés is gyötörte, idén pedig már vetélytársat is kapott. Vajon marad a csapatban?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr868920620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása