Magyar New York Giants Szurkolói Blog

NFL Fantasy Liga - Update 2

2018. július 29. - MyG

Kedves Sporttársak,

A Liga alakul, de jó lenne látni, hányadán állunk. Kérem, hogy aki kapott linket az regisztráljon, illetve aki az elsők között jelentkezett de még nem kért, az valahogy juttassa el hozzám az e-mail címét. Ha valakinek gondja van a regisztrációval, jelezze, szívesen segítek.

Sokan jelentkeztetek, aminek nagyon örülök, felmerült egy második NFL-es liga alapításának lehetősége is... Ahhoz, hogy tisztán lássuk, legyen-e egy második liga, előbb ezt be kellene tölteni. Akik rögtön az elején jelentkeztek, azok elsőbbséget élveznek, mondjuk kedd hajnal 4-ig, ha nem telik meg a liga, jönnek a következő jelentkezők. Ekkor eldől az is, lesz-e második NFL-es liga vagy sem.

Nem szeretném a blogot Fantasy-val tölteni, ha már együtt van a 12 csapat, akkor az NFL Fantasy lesz a kommunikációs felületünk. 

Köszönöm a figyelmet, a jelentkezőknek jó játékot, sok szerencsét kívánok! :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr914149365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása