Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdekességek és statisztikák a Buccaneers elleni mérkőzésről

2018. november 21. - strider23

Sorozatban második, a szezonban a harmadik győzelmét aratta a New York Giants csapata Tampában. Lássunk néhány érdekességet és infót a mérkőzésről!

bucs1.jpg

- Eli Manning 18 passzából 17 sikeres volt 231 yardért valamint 2 TD-ért, interception nélkül. 155,8-as passer ratinggel zárt, ami karrierje legjobbja, azokat a meccseket tekintve, amelyeken mind a 4 negyedet végigjátszotta. A 94,4%-os passzpontosság franchise rekord (min. 10 sikeres passz esetében), és holtversenyben a harmadik az NFL történetében.

- Irányítónk a 225. meccsén fog kezdeni az NFL-ben, ezzel az ötödik olyan QB lesz, aki 225 mérkőzést játszott egy és ugyanazon csapatban (Elway, Favre, Marino, Brady).

- Barkleynak is rekord döntögetős napja volt vasárnap. 27 futásból 142 yardot szerzett és 3 TD-t (2 futott, 1 elkapott). Most viszont csak két passzt kapott 10 yardért (+TD). Ez volt a rookie RB harmadik 100 yardos mérkőzése, amivel 1950-es franchise rekordot állított be. 

bucs3.jpg

- Barkley eddig 10 touchdownnal rendelkezik (7 futott 3 elkapott). Bill Paschal (1943) és OBJ tartja a franchise rookie rekordot 12 hatpontossal. Paschal 10 TD-t futott rookie szezonjában, Barkley holtversenyben a második (Brandon Jacobs és Andrew Williams mellett).

- Szintén Barkley az első Giants RB 2014 óta (Rashad Jennings), aki 2 touchdownt szerzett egy mérkőzésen. Az újonc futó 1268 scrimmage yarddal rendelkezik. Ő a hatodik olyan játékos az NFL történelmében, aki az első 10 meccsén min. 1200 scr. yardot szerez és 10 TD-t. Hall of Famerek és várhatóan Hall of Famerek társaságába került ezzel Barkley.

- A vasárnapi 18 passzkísérlet a legkevesebb 2007 decembere óta győztes mérkőzésen. Akkor Manning 15-ször passzolt a Bills ellen (köszönhetően az ádáz időjárásnak).

- Az Óriások egyszer sem adták el a labdát sorozatban már a második meccsen. Ilyen legutóbb 2012 decemberében fordult elő.

- Thomas, Ogletree, BJ Webb és Riley is szerzett egy-egy INT-et. 4 éve nem volt arra példa, hogy négy különböző Giants védő is levadásszon egy passzt egy összecsapáson belül. 

bucs2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5614385388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása