Magyar New York Giants Szurkolói Blog

6/183: Cam Brown, LB (Penn State)

2020. április 25. - Asbee

A linebacker sort vettük célba a hatodik körben, Cam Brown érkezett a Penn State-ről.

Erősségek

Az átlagosnál jobb laterális agilitás. Korrekt ösztönök. Jó szögeket választ a szerelések végrehajtásához. Támadó mentalitása van, keresi az akciót. Hátulról is utol tudja érni a labdás embert. Le tudja rázni a slotban a blokkokat. Blitzelésre is használható

Gyengeségek

Túl vékony testalkat az NFL-hez. Sok időt el kell majd töltenie a konditeremben. Csak átlagos egyensúlyérzék. Javulnia kell a zone coverage-ban. Megzavarható a screen játékokkal. Képes elrontani az üres területeken a szereléseit.

Combine eredmények

  • Méretek: 6'5" magas és 233 lb tömegű
  • 40 yard: 4,72 sec
  • Fekvenyomás: 16
  • Súlypontemelkedés: 35,5 inch
  • Helyből távolugrás: 123 inch

Nagyjából az értékénél van ez a húzás, de ahogy már korábban jeleztem itt nagy szerencse kell ahhoz, hogy kezdő játékost tudjunk választani. Ha magára tud szedni némi izmot és javít kicsit a játékán, akkor lehet rá esélye, hogy előbb-utóbb játékidőt kap a védelemben, ellenkező esetben pedig egy special teamerrel gazdagodhattunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5915641316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása