Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Regular season week 5: Giants 16 Dolphins 31

2023. október 09. - Asbee

Ahogyan várható volt ezúttal is sima lett a vége. A támadófal gyenge játéka totál szétzilálta az offense-t, a defense villanásai pedig csak az eredmény kozmetikázásra voltak elegendőek. Daniel Jones is megsérült.

Lehet csűrni csavarni a dolgokat, de elsősorban az O line zilálja szét a támadásainkat, akik szinte mindent meghiúsítanak. Szinte képtelenség bármilyen stratégiát kitalálni, hiszen sem a passz- sem a futójátékot nem tudják kellően támogatni. 7 sacket szerzett a Dolphins, pedig látszott rajtuk, hogy ez nem egy ligaelit védelem. Nem is bírta ki a végéig Daniel Jones, a beharangozott nyaksérülés pedig nagyon nem hangzik jól. A legszebb, hogy vélhetően Tyrod Taylor sem fejezte be egészségesen a mérkőzést, az egyik játék után ő is lenn maradt a pályán. Végre eljött a pillanat, hogy Eric Gray is a pályára került és az első futásától kezdve reményteljesebbnek tűnt Gary Brightwellnél. Az elkapásokban Darren Waller jeleskedett a legjobban, bár volt egy end zone-ban elejtett labdája... Összességében azonban totál felesleges bármit is írni, hiszen ilyen támadófal mellett semmire sem lesz esély.

A nagy play-ekből élt a védelem, hiszen 500 yard felett zárt a Dolphins és hiába van tele a keretük dinamikus játékosokkal, nem fognak minden csapat ellen így zárni. A védőink nem tudtak mit kezdeni a folyamatos motionnel és a játékosok sebességével, így egyértelmű volt, hogy jönni fog egy-egy egyéni hiba. Egy dologban viszont óriási előrelépés történt, ez pedig a labdaszerzések: egy fumble és két INT is összejött, az utóbbiból ráadásul az elsőt sikerült touchdownra váltani. Jason Pinnock nevéhez fűződik a return, de a labda Bobby Okereke közbenyúlása után pattant fel, ráadásul a második pick az övé lett. Ilyen játékra számítottunk a linebacekrünktől a leigazolásakor. A Miami játéka totálisan lelassította a pass rush-t, de így is összejött egy sack Kayvon Thibodeaux-tól.

Felesleges ennél többet írni, hiszen totálisan szétesett a csapatunk, a három labdaszerzést sem sikerült kihasználni. A támadófal romokban, egymás után dőlnek ki onnan a játékosaink, de más posztokon sem vagyunk szerencsések és lehet, hogy elveszítettük az irányítónkat is. Nehezen lehet ennél rosszabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr2618230587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása