Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Akikre figyeljünk a Jets ellen

2024. augusztus 23. - Asbee

Végre közeledik az előszezon vége, már csak egy meccset kell végigszenvednünk. Ahogy az előző bejegyzésben leírtam, számos játékosunk van, akiknek kulcsfontosságú lesz ez az összecsapás és nem ülhetnek tétlenül. Lássuk én kikre fogok igazán figyelni.

Dante Miller

Szerintem a futók között az egyetlen kérdés, hogy három vagy négy játékossal vágunk neki az alapszakasznak. Ez Dante Milleren fog múlni, aki kellemes benyomást keltett két hete, aztán kisebb sérülést szenvedett. Egy ilyen játékosnak mint ő, ez még kevés, hiszen jó eséllyel senki sem vinné el a gyakorlócsapatból, viszont ha brillírozik, akkor az 53-as rosteren lesz a helye.

Isaiah Hodgins vs Allen Robinson

Két hasonló felépítésű elkapóról beszélünk, akik kb hasonló teljesítményre lehetnek képesek. Előbbi fiatalabb, de az ígéretes kezdése után sokat esett a megítélése, így nem lehetünk már túl reményteljesek a fejlődését illetően. Robinson pályafutása biztosan lefelé megy, meglepődnék ha valaha is képes lenne még 2-300 yardnál többet összehozni. A red zone-ban ő is veszélyes, így elképzelhető, hogy a szombaton jobban játszó WR marad a keretben.

John Jiles

Az egyik legígéretesebb UDFA-nak tartottam a leigazolásakor és a Texans ellen lehetett is volna egy szép játéka, ami fumble-vel ért véget. Könnyen lehet, hogy egyre jobban felveszi a ritmust és ha újra bemutat egy vagy két szép elkapást, akkor a practice squadban a csapattal tarthat ősszel.

Jakob Johnson

Jól ismeri Carmen Bricillo a múlt héten leigazolt FB/TE hibridet és nem is tartom őt esélytelennek a rosterre kerülést illetően. A Bellinger-Johnson-Manhertz hármasból Bellingert szoktuk alkalmazni hasonló szerepkörben, viszont Lawrence Cager továbbra is sérült, ez pedig megnyithatja Johnson előtt az utat.

Evan Neal

Visszatérőben van mindenki kedvenc falembere és már nem ott tartunk, hogy csakis tackle-ként fogják játszatni, hanem arra is esély van, hogy akár center legyen. Egy biztos: a kezdő helyét elveszítette és az utolsó esélyét kapja nálunk Neal.

Jake Kubas

Többnyire a második csapattal készült a draftolatlan guard és a személyében van egy projekt falemberünk. Talán a gyakorlócsapat lenne számára az ideális, viszont ha jól teljesít akkor az aktív rosteren találja majd magát.

Azeez Ojulari...

Valóságos hadjárat indult a social mediában Azeez Ojulari elcserélését illetően, hiszen egy nagyon gyenge 2023-as éven van túl és az eddig látott formája a legutóbbi szezont idézi. Ugyan én is leírtam, hogy lehet esély a távozására, de egyelőre továbbra is ő az első számú csere az edge rusherek között.

...És a többiek

Felemás mérkőzéseket láttunk a passzsiettetőinktől, hiszen az első mérkőzésen remekeltek, múlt héten azonban egyetlen sacket sem sikerült szerezni. Egyedül Benton Whitley az aki konzisztensen jól játszott, így lépéselőnyben van Tomon Foxhoz és Ovie Oghoufohoz képest. Érzésem szerint itt már csakis rajta múlik, hogy 4 vagy 5 pass rusher kerül a keretbe.

Sérülékeny linebackerek

Két remeklő LB, Micah McFadden és Dyontae Johnson is kidőlt, így szűken lehetünk a szezon kezdetén. Ennek köszönhetően nem várt lehetőséghez juthat Darius Muasau, de ugyanez igaz Matthew Adams-re és Carter Coughlinra is. Sokat fog számítani a special team jelenlét, az lehet a nyerő aki ott jól játszik.

Teljes CB sor

Egyelőre úgy néz ki, hogy nagyon elszámolta magát Joe Schoen a secondary-ben, hiszen Deonte Banks az egyetlen stabilnak tűmő játékosunk. A túloldalára Nick McCloud és CorDale Flott pályázik, de igen látványos limitáltsággal kell számolni mindkettejük esetén. Szívesen alkalmaz Shane Bowen zónavédelmet és azért az a szerencsénk, hogy a cover 2 nem feltétlenül igényel all-pro CB-ket. A negatívum, hogy eddig igen jól megtalálták a zónahatárokat az ellenfelek...

Visszahordások

Nem játszik Gunner Olszewski, így új esélyhez jutottak a villámléptű játékosaink. Eddig Isaiah McKenzie volt az elsőszámú helyettese, de egyelőre nem sokat láttunk a rutinos elkapónktól. A Jets elleni edzésen megvillant egyet Ayir Asante és biztosan meg szeretné ismételni az ott bemutatott touchdownját. A korábban említett Dante Miller is érdekes lehet a posztra, szóval lesz kit figyelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4218472067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása