Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Szezon előrejelzés III.

2012. szeptember 03. - Asbee

Képzeletben a szezon második feléhez érkezve folytatódik a sorozat harmadik része.

9. hét

Pittsburgh Steelers

Pittsburgh-ben évek óta remek csapat van már, ráadásul az elmúlt években kétszer is tudtak Super Bowlt nyerni. A védelmük ugyan öregszik már, de így is képesek egy-egy jó meccsre. New Yorkban is parázs összecsapás lesz majd a két csapat között. Érzésem szerint ki tudjuk húzni a Steelers méregfogát, Manning rövid átadásokkal operálva közelít majd az end zone felé. A védelem is jobban összeáll az elszenvedett dallas-i vereség után. Ha szoros csatában is, de összejön a győzelem, ellenfelünk a végére elfárad és nem tudja majd tartani a lépést.

Tipp: 20-13 W

10. hét

@ Cincinnati Bengals

Egy újabb AFC North csapathoz, a Cincinnati Bengals-hoz látogatnak Manningék. Erős csoportról van szó, ahol a Bengals célja is a rájátszásba jutás, igaz véleményem szerint a Ravens és a Steelers nagyobb játékerőt képvisel náluk. Tavaly Andy Dalton remekül mutatkozott be, de úgy érzem ezt a teljesítményt idén nem tudja megismételni, ami a teljes csapatra nagy hatással lesz. Hozzá kell tenni azt is, hogy idegenben általában jobban teljesítünk, mint hazai pályán, ami a 10. héten is megmutatkozik majd és győzelem lesz a vége.

Tipp: 23-14 W

11. hét

BYE

12. hét

Green Bay Packers

Érdekes összecsapás lesz az északiak ellen, hiszen tavaly majdnem mi vettük el a veretlenségüket, amit aztán a játékvezetők megtartottak nekik. A rájátszásban aztán nem kegyelmeztünk és idegenben jutottunk be az NFC döntőbe. Clay Matthews néhány hete azt nyilatkozta, hogy azt a meccset ők veszítették el és nem a Giants nyerte meg...Tény sok drop volt a Packers oldalán, de New yorki részről számos klasszis teljesítményt láthattunk! A tavalyi alapszakaszéhoz hasonló mérkőzésre számítok, igen sok ponttal. A mérleg a Green Bay oldalára fog billenni, akik a tavalyi playoff miatt még nagyobb bizonyítási vággyal fognak játszani. Kiüt a secondary hiányossága, amit Rodgers könnyen észrevesz és lazán 300 yard felett teljesít. Igaz ezt a teljesítményt Manning is hozza Nicks és Cruz remeklésének köszönhetően. A végén mégis a Packers örülhet majd...

Tipp: 24-34 L

13. hét

@ Washington Redskins

A szezon végéhez közeledve eljön a Redskins elleni visszavágó is Washingtonban. A helyzet még jobban felforrósodik, hiszen New yorki oldalán a rájátszás lesz a cél, míg kis szerencsével a fővárosiak is odaérhetnek a playoffba. A mérkőzés ennek a szellemiségével fog kezdődni, több nagy játékot is láthatunk majd az elején. Később aztán lenyugodnak a kedélyek Jayron Hosley-nak köszönhetően, aki az előszezonhoz hasonlóan ismét az end zone-ba "gyalogol" a levegőben megszerzett labdával. Ez aztán nagyobb magabiztosságot ad az offense-nek is és a futójáték is javul valamelyest. A végére ugyan kiengednek a játékosok, de ez is elegendő lesz a győzelemhez.

Tipp: 27-20 W

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr204749359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása