Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Cruz végre aláírt!!!

2013. július 08. - Lotus86

Victor Cruz TD Philly.jpg

Ahogy arról már korábban pár ameriakai forrás beszámolt, csapatunk és Victor Cruz közel állt a megállapodáshoz, mely a kiváló elkapót évekre a csapathoz kötötte volna. Mindenki legnagyobb örömére megtörtént a szerződéskötés, melynek értelmében Victor Cruz 2019-ig a Giants játékosa.

Cruz korábban már aláírta idei 2.879 milliós tenderét, az új szerződés ennek 5 éves, 43 millió dolláros meghosszabbítása. A teljes szerződés így 6 éves, 45.879 millió dollárról szól, ebből 15.6 millió a garantált összeg.
Csapathoz közel álló források szerint ezt az ajánlatot már Cruz tenderének aláírásakor megtettük, csak Victorra vártunk. Az 5 éves kiegészítés 8.6 milliós éves átlagot ad, ami közel van a TOP 10-es fizetésekhez, de ha az egész szerződést vesszük figyelembe, akkor 6 évre valamivel 7.5 millió feletti átlagot kapunk. Lényegében a kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr315396673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása