Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Eli-t megműtötték + feltrade

2014. április 11. - Asbee

Csapatunk irányítója, Eli Manning a szezonzáró Washington elleni mérkőzésen szenvedett bokasérülést, aminek következtében le kellett cserélni. A rehabilitáció után továbbra sem érezte magabiztosnak testrészét a QB, így most a műtét mellett döntött. 6-8 hét múlva végezhet teljes értékű munkát, így a felkészülésbe is be tud kapcsolódni, a sérülés nem fogja hátráltatni offseason programját.

Kevesebb mint 1 hónap van a draftig, így újabb és újabb ötletekkel állnak elő a szurkolók és a szakértők is. Ezúttal az NFL Networknél Daniel Jeremiah múlta alul önmagát, aki a top 10-be trade-elne Taylor Lewanért. Egyrészt nincs feltétlen szükségünk egy top offensive tackle-re, másrészt Lewan elérhető lehet a 12-dik választásnál is. Az elmúlt időszak legrosszabb draft manővere lenne csapatunk részéről egy ilyen csere.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr896015940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása