Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Helyszíni beszámoló a draftról

2014. május 08. - Asbee

Pár hónapja kaptunk egy olvasói üzenetet, amelyben egyik szurkolónk írta meg, hogy kinn lesz majd New Yorkban a draft idején és szívesen ír róla egy beszámolót. Ezt megkaptuk, úgyhogy ráhangolódásként ezt olvashatjátok:

"Sziasztok! Korábban írtam, hogy a Draft idején New York-ban fogunk tartózkodni, s szívesen beszámolok Nektek az itt látottakról. Ha megengeditek, összefoglalnám pár szóban az elmúlt napban tapasztalt dolgokat.

New York-ba hétfőn érkeztünk meg, kedden neki is vágtunk a dolgoknak, elsőként a Radio City Music Hall-t céloztuk meg. Már előző este az összes körülötte lévő mellékutca le volt zárva, s mindenhol NFL Network-ös és más TV társaságok kamionjai álltak. Szerencsére a Hall-ban lévő "All Acces Tour' keretében kedden be tudtunk jutni körülnézni. Természetesen már minden a csütörtöki eseményre volt előkészítve, kamerák és lámpák tucatjai álltak szinte minden sarokban.

Tegnap, vagyis szerdán kaphatták meg ingyen jegyeiket a várakozók. Ezt úgy kell elképzelni, mint amikor egy új telefont mutatnak be: több száz méteres sor, s persze több tíz órányi várakozás. A szerencsések tehát tegnap megkapták jegyüket, s egyúttal be is juthattak a Hall-ba, ahol egyfajta Welcome event volt számukra pizzával és itallal. Aznap szemmel láthatóan megnőtt a városban az NFL mezes/sapkás/polós emberek tábora. Ma reggel ellátogattunk a Metlife Stadium-hoz, remélve, hogy részt tudunk venni a szokásos Stadium Tour-on, ahol egy kb. másfél órás túrával végigvezetnek a stadionban. A portás azonban közölte, hogy a ma esti Draft miatt erre nincs lehetőség.

Kedvünket szegve elindultunk a Giants HQ felé, ami a stadion közvetlen szomszédságában található. Szerettünk volna bejutni, de a portás nem nagyon értette, hogy miért jöttünk s mit keresünk itt. Végül néhány fotó után szóba elegyedett velünk (kiderült, hogy magyar származású), majd betelefonált a Front Office-ba, hogy bemennénk néhány fotót készíteni. Bent mindenki rendkívül készséges és segítőkész volt, érdeklődve fogadták, hogy Magyarországon is ilyen népszerű a sport. Az előcsarnokban ki volt állítva mind a négy -eredeti- Lombarti trófea, illetve egyéb ikonikus pillanatok a csapat történelméből (Helmet Catch, Meadowland Miracle, stb). Végül megjelent egy manager, aki megajándékozott bennünket egy-egy sapkával.

Kiderült az is, hogy miért volt lezárva a stadion: este Draft Party-t rendeznek, amikor is a csapat dolgozóival, illetve a nem Music Hall-ban lévő stábbal és játékosokkal lehet majd találkozni, illetve az egész Stadion szabadon bejárható lesz. Egy szó mint száz, ma este a Metlife Stadium-ban New York Giants Draft Party-n leszünk, ha érdekel Titeket a dolog, szívesen írok arról is egy pár szót majd! Lets go Giants!"

További képek:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr526136003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása