Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Idei sérültjeink

2014. november 08. - Asbee

Sajnos 2014-ben sem kerülték el a sérülések csapatunkat, több poszt is alaposan meggyengült a kieső játékosok miatt. Nem kérdés, hogy a romló teljesítményt befolyásolja ez is, így itt az ideje átnézni, hogy kik azok az (elsősorban kezdő) emberek, akik több mérkőzést is kihagytak, vagy idén már nem is léphetnek pályára.

Offense

QB: Eli Manning
RB: David Wilson, (Rashad Jennings), Andre Williams
WR1: Rueben Randle
WR2: Jerrel Jernigan, (Odell Beckham Jr.)
Slot WR: Victor Cruz, Preston Parker
TE: Larry Donnell
LT: Will Beatty
LG: (Geoff Schwartz), Weston Richburg
C: J.D. Walton
RG: John Jerry
RT: Justin Pugh

A skill pozíciók alaposan gyengültek. Elsőként David Wilson dőlt ki, akinek a kiesése a legfájóbb, hiszen nyaksérülése miatt karrierjét is abba kellett hagynia. Nagy kár érte, hiszen nagy év állhatott volna előtte. Szerencsére Rashad Jennings leigazolása bevált, megmutatta, hogy első számú futó tud lenni, azonban az Atlanta elleni mérkőzés óta nem lépett pályára, hiánya pedig alaposan érződik. Az elkapók között Odell Beckham Jr. hosszú ideig nem állt Manning rendelkezésére, majd felépülése után rögtön nagy játékokat mutatott be. Jerrel Jernigan már az első hetekben IR-re került, Preston Parker pedig nem kezdő színvonal. A legnagyobb csapást Victor Cruz térdsérülése jelentette, ő pótolhatatlan WR ebben az offense-ben.

Defense

LE: Mathias Kiwanuka
DT: Cullen Jenkins
DT: Johnathan Hankins
RE: Jason Pierre-Paul
WLB: Jacquian Williams
MLB: Jon Beason, Jameel McCLain
SLB: Devon Kennard
CB1: Dominique Rodgers-Cromartie
CB2: Prince Amukamara, Zack Bowman
Slot CB: Walter Thurmond, Trumaine McBride, Jayron Hosley
FS:Quintin Demps, Stevie Brown
SS: Antrel Rolle

A védelemben is voltak bőven áldozatok. Jon Beason tartóssága komoly kérdéseket vetett fel, mégis megkapta a nagy pénzt, viszont rögtön kidőlt és lábsérüléséből nem is sikerült felépülnie. Emiatt jövője is kétségessé vált, jövőre maximum fizetéscsökkentés árán maradhatna. A legnagyobb csapás azonban a secondary-t érte. Walter Thurmond az offseason egyik legnagyobb fogása volt, de néhány mérkőzés után be is  fejeződött számára a szezon. Szerencsénkre Trumaine McBride be tudott ugrani a helyére, de ő sem bírta sokáig... A Colts ellen Price Amukamara számára is befejeződött a 2014-es szezon, 3 kezdő szintű cornerbacket veszítettünk tehát el.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr536877663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása