Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Érdeklődünk James Jones iránt

2015. június 10. - Asbee

A Packers-ből ismertté vált elkapót a draft után rakta ki a Raiders és azóta nem talált magának csapatot. A hírek szerint a Seahawks-tól és a Chiefs-től is várhatja a hívást, de az sem lenne meglepő, ha New Yorkban kötne ki. A kapocs megvan, hiszen Ben McAdoo Green Bay-ből ismeri már Jones-t.

Az elkapó megszerzésében lenne logika, hiszen Odell Beckham Jr. óvatosságból kihagyott néhány gyakorlást, Vcitor Cruz pedig súlyos sérülés után tér vissza. Egy megbízható negyedik számú elkapóra szükség lehet, bár ne feledjük, hogy Corey Washington az idei edzéseken is brillírozott, Preston Parker jól szerepelt tavaly és akkor még nem beszéltünk Dwayne Harris-ről sem, aki az offense-ben is szerepet kaphat.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr417531062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása