Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Akikre építhetjük a következő éveket

2016. január 19. - Asbee

Átalakulás előtt áll csapatunk, hiszen az edzői stábon kívül a játékosállományban is komoly változások jöhetnek. Persze a teljes keret nem kuka és többen is vannak akikre komoly szerep fog hárulni. Lássuk kik ők.

QB

Eli Manning

Új szerződést kapott, Ben McAdoo alatt pedig felfrissült a játéka, lássuk hát mit tud kihozni pályafutása utolsó éveiből.

RB

Egyedül Rashad Jennings az aki megemlíthető, de ő 30 éves, futóknál ez már komoly életkornak számít.

WR

Odell Beckham JR
Victor Cruz?
Dwayne Harris

Beckham már újoncként az NFL egyik legjobb elkapója volt és ezt a tényt megerősítette 2015-ben is. Cruz jövője kérdéses, de talán amiatt kap egy újabb esélyt, hogy a fizetésekkel jól állunk idén. Harris inkább a visszahordásoknál remekelt, de bebizonyította, hogy elkapóként is a pályára lehet küldeni.

TE

(Will Tye)

Larry Donnellről egyre jobban lemondanak a szurkolók és nyaksérülése is a legrosszabbkor jött. A helyére jól ugrott be Will Tye, aki a legproduktívabb tight end volt az újoncok között. Persze bizonyítania továbbra is kell még, fontos év előtt áll.

Offensive line

Ereck Flowers
Justin Pugh
Weston Richburg

Flowers-t alaposan lehúzta idén a PFF, de ne feledjük, hogy újoncként kellett a vakoldalon helytállnia és szinte a teljes szezon során bokasérüléssel bajlódott. Ehhez képest nem lehetett rá panasz, mentalitása még sokat érhet. Pugh guardban hatékonyabb mint a fal jobb oldalán, sokra viheti még ha ebben a pozícióban tartjuk. A legnagyobb fejlődést azonban Weston Richburg produkálta, aki könnyen Pro Bowler is lehetett volna...

D line

Jason Pierre-Paul?
Johnathan Hankins

JPP-nél nagy kérdés, hogy megtartjuk-e és ha igen akkor mennyi időre. Újabb kézműtéten esett át, ha el tudja érni, hogy egy speciális kesztyűben játszhasson, akkor nagyot javulhat a játéka. Hankins-nek sérülés miatt hamar befejeződött a szezon, de ha megfelelő társakat kap maga mellé, akkor egy kiváló DT-vel van dolgunk.

Linebacker

Van ilyen poszt is?

Cornerback

Dominique Rodgers-Cromartie
Prince Amukamara

DRC már közelít a 30-hoz, de így sincs rá panasz, eddig mindkét New yorki évében jól szerepelt. Amukamara megtartása már komolyabb kérdés, hiszen eddig nem volt szerencséje a sérülésekkel, de én ennek ellenére hosszabbítanék vele, hiszen amikor a pályán volt akkor nem lehetett rá panasz.

Safety

Landon Collins

A legtöbb szerelése neki volt a védelemben és igaz, hogy coverage-ban több hibát is elkövetett, de látszik rajta, hogy hosszú évekre övé lehet a strong safety pozíciója.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr138286300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása