Magyar New York Giants Szurkolói Blog

A Bills elleni inaktívok

2016. augusztus 20. - Asbee

Néhány játékosunk sérüléssel bajlódik, így ők nem utaztak el a csapattal Buffalo-ba. A legnagyobb hiányzó talán Geremy Davis, akinek egy hete nagy mérkőzése volt és egy újabb esélyt kapott volna, hogy feljebb lépjen a ranglétrán. Will Johnsonért is kár, hiszen harcban állhat a keretbe kerülésért, mivel tight end és fullback poszton is bevethető. J.T. Thomas-t továbbra sem aktiváltuk a PUP listáról, így az ő hiányzása egyértelmű. Kerry Wynn sem játszik továbbra sem. Kár érte, tavaly az ő játéka is kicsit csalódást keltett, de az edzői stáb kedveli őt, így szinte biztos a helye idén is. Leon McFadden szintén New Yorkban maradt.

Elutazott viszont Victor Cruz. Az elmúlt másfél évet kihagyó elkapó a Dolphins elleni összecsapás előtt sérült meg és azóta nem végezhetett teljes értékű munkát. Emiatt kétséges vagyok a mai szerepét illetően, ne lepődjünk meg ha csak az oldalvonal mellett fog állni.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr210596442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása