Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Az off-szezon programja

2018. április 03. - MyG

Ismertté vált az NFL csapatok off-szezon menetrendje, így a miénk is. Előbb lássuk, miről is van szó.

Ezek az önkéntes programok a tanulás, gyakorlás, fizikai formába hozás lehetőségét biztosítják a játékosok számára. Három fázist különböztetünk meg:

Az első fázis a program első két hete. Ezek a gyakorlatok elsősorban erőnléti edzések, a fizikai formába hozást szolgáló erősítő gyakorlatok.

A második fázis a program következő három hete. Ezek már a pályán végzett speciális egyéni és csapat gyakorlatok, a direct kontakt és az offense-defense gyakorlatok nem engedélyezettek.

A harmadik fázis a következő négy hét: a live kontakt továbbra sem engedélyezett, de a 7-7, 9-7, 11-11 csapat gyakorlatok már igen. Ez lehet akár egyben 10 napos csapat-gyakorlás vagy különböző OTA-k, (Organized Team Activity). Ilyen csapat gyakorlat lehet a veterán játékosok részére szervezett önkéntes minicamp, amit ebben a harmadik fázisban lehet szervezni, a draftot (április 26-28) megelőzően. Május 14-től kezdődően az újonc játékosok beilleszkedését segítendő mini táborok szervezhetők.

Akkor lássuk a Giants időpontjait:

Első nap: április 9.

Önkéntes mini tábor: április 24-26.

OTA gyakorlások: május 21-22, május 24, május 29-31, június 4-7.

Kötelező minitábor június 12-14.

Ezek az időpontok, főleg ami a későbbi fázisokat illeti, még változhatnak.

Biztos vagyok benne, hogy a következő napokban sokat fogjuk hallani az OTA kifejezést, főleg a ki van jelen, ki nincs, miért, mit jelent ez találgatások keretében. Még hogy holt szezon... :-)

Ha a csapat pontosítja az időpontokat, illetve újabb információkat tesz közzé, jelezzük.

giants_ota.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3613801768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása