Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Eli Manning irányító Redskins elleni mérkőzés utáni interjúja

2012. december 05. - Lennier3

A mérkőzésről:
„Nyilvánvaló, hogy ez egy fontos mérkőzés volt. Azt hiszem volt néhány igazán jó dolog. Jól játszottunk, csak nyilván túl sok támadás ért véget mezőnygóllal és volt néhány drága büntetés, ami hátráltatott minket. Volt néhány jó dolgot odakint. Jól futtattuk a labdával, és azt hiszem a dobások is jók voltak. A negyedik negyedben volt két drive-unk, amiknek a végei nem sikerültek, de ilyen a játék.”

A második félidei játékról:
„Nem tudtunk sokat tenni. Két drive-unk volt a negyedik negyedben, ami nem működött. Vinnünk kell előre a labdát és pontokat szereznünk ilyen körülmények között, de ezt nem tudtuk megcsinálni.”

A vereség hatásáról a Giants helyzetére a csoportban:
„Történt, ami történt. Nem kell elkeseredni miatta. Tanulnunk kell belőle és még mindig nagyszerű lehetőségek állnak előttünk. Van néhány kemény csapat, akikkel szembe kell nézzünk, de ez az ami az egészet izgalmassá teszi. Az elkövetkező négy mérkőzés nagy jelentőségű. Jobban kell játszanunk és meg kell találjuk a győzelemhez vezető utat.”

A Redskins utolsó drive-járól:
„Jó munkát végeztek. Volt egy esélyünk, hogy 20 másodperccel a mérkőzés vége előtt visszakapjuk a labdát, de célba talált néhány passzuk és volt néhány jó futásuk. Ez egy jó négy perces drive volt, amivel befejezték a mérkőzést.”

A feltartásos (holding) büntetésről, ami megváltozta a 3. és 10 játékot:
„A 3. és 20 egy nehéz helyzet. Reméled, hogy célba tudsz vinni egy screen passzt, hogy 10 vagy 12 yardot szerezz, hogy egy elérhető 4. down-os szituációba kerülj és az edző ezért választotta ezt akkor. A screen passzal nem jutottunk sokat előre és ott voltunk egy 4. és 20 helyzettel. El kellett punt-olnunk a labdát, és reménykedtünk, hogy a védelem meg tudja állítani őket.”

A büntetésről, ami végül a punt-hoz vezetett:
„Ilyen a futball. Úgy éreztük, hogy sikerülhet néhány játék, nem akartuk, hogy 3. és 10 legyen. Jó lehetőségeink voltak az első és a második down-nál. A második down-nál Hakeem [Nicks]-et vettem célba, de úgy ítélték meg, hogy kilépett a pályáról. Természetesen jobban kell végrehajtanunk ezeket a játékokat és kizárni a büntetéseket, mert azok nagyon fájdalmasak.”

A különbségről a múlt heti játék és a mostani között:
„A büntetések és a pozíciónk a pályán más volt. Ezek eléggé visszavetettek minket, de volt néhány jó hosszú drive-unk. Sikerült közel kerülnünk a vörös zónában, de ott fel tudtak tartóztatni minket. Többször kényszerítettek minket harmadik és a hosszú helyzetekbe, amiket nem tudtuk megoldani.”

A különbségről Robert Griffin III és a többi újonc irányító között:
„Ezt nehéz mondani, nyilvánvalóan hogy véghezvitt néhány nagy játékot és ő egy nagyszerű sportoló. Jó munkát végzett ma este a harmadik down-os szituációk teljesítésénél és volt néhány kulcsfontosságú dobása.”

Az intentional grounding büntetésről a második negyedben:
"Nagy nyomást gyakoroltak ránk és nem volt elég időnk a tervezett út megfutására. El kellett dobnom a labdát, de az elkapó még nem fejezte be az útvonalat. Ez egy hosszú útvonal volt, de nem volt elég idő a megvalósítására. Megpróbáltam a közelébe dobni, de nem volt elég idő arra, hogy azon a helyen legyen.”

A saját teljesítményéről:
„Azt hiszem, volt néhány jó dobásom. Szerintem jól mozogtam a zsebben és meg tudtam menteni néhány játékot és volt még néhány jó dolog. Ugyanakkor volt néhány sikertelen dobásom is. Az elején volt a go-route-on futó Hakeem [Nicks] felé egy dobásom, amely egy kicsit rövid lett, valamint túldobtam Victor [Cruz]-t. A harmadik negyedben, volt egy dobásom Hakeem [Nicks] felé a gólvonal közelében egy in-route-on, amit túl elé tettem. Azt gondolom, volt egy csomó jó dolog és jó dobás. Ugyanakkor kimaradt egy pár lehetőséget is.”

20121203_pg_int_em_500px.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr714949395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása