Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Barden maradni szeretne

2013. január 16. - Asbee

Ramses Barden nem túl sokat mutatott eddig képességeiből, szerződése pedig a végéhez ért. Maradni szeretne, bár tudja hogy ez nem ilyen egyszerű.

Egyrészt nem úgy szerepelt eddig ahogy azt elvárták tőle, másrészt jóval fontosabb prioritásokkal is meg kell küzdenie vezetőinknek. Barden idén 14 elkapással és 220 yarddal zárt, azonban ennek nagy részét a Carolina elleni mérkőzésen szerezte (9 elkapás 138 yard). Azt se feledjük, hogy előtte volt a rangsorban Nicks, Cruz, Hixon és Randle is. A játékos a következőket nyilatkozta:

"Örömmel térnék vissza a Giants-hez. Otthonra találtam New Yorkban, barátokat szereztem és megteremtettem kapcsolataimat a futball utáni életre. Ennek ellenére tudom azt is, hogy ez üzlet és végül egy üzleti döntés születik majd. Az ügynökömmel le kell ülnünk a menedzsmenttel és remélhetőleg egy mindkét fél számára kedvező döntés születik majd. A szabadügynök piac csak márciusban kezdődik, szóval azután több lehetőségem lesz megmondani, hogy hol fogok játszani."

Ti megtartanátok Bardent?

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr945021693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása