Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Apróbb változások a keretben

2018. május 14. - Asbee

Ahogy elkezdődtek a tavaszi edzések úgy a játékosmozgás is megindult, hiszen számos draftolatlan újonc próbálhatta ki magát. Valakinek pozitívan, valakinek negatívan alakult ez a néhány nap, de nemcsak ők, hanem mások sem érezhetik magukat biztonságban.

Ezt bizonyítja, hogy megváltunk a 2017-es hatodik körös választottunktól, Adam Bisnowaty-tól. Tavaly a gyakorlócsapatban kezdett, majd a szezon végén lehetőséget kapott, de a jelenlegi edzői stáb kevésnek tartja őt az NFL-re. A másik "nagy név" C.J. Goodwin, aki waiveren érkezett a Cardinals-tól, de most újra csapat nélkül talált magát. Meg kell említeni Brandon Dixon nevét is, akit tavaly láthattunk a pályán, de idén máshol kell boldogulnia.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr1013940472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása