Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Giants - Beckham

Közel a megállapodás?

2018. augusztus 24. - MyG

A hírek szerint csapatunk és OBJ közel került a megegyezéshez, ami sztárunk szerződésének több éves kiterjesztését jelenti és hosszú időre a franchise arcává teszi őt.

Jordan Raanan (ESPN)-hoz közel álló források szerint jelentős előrelépés történt az új szerződést illetően:

"A Giants és sztár elkapója előrehaladást ért el a rekordot döntő szerződés ügyében," "ez mind két fél részéről arra az optimizmusra adhat okot, hogy az egyezség a szezonkezdetre megszületik," - írta Raanan.

Korábban, az edzőtábor során Beckham világossá tette, hogy nem sietteti a megállapodást a csapattal. Mialatt más játékosok hasonló helyzetben távol tartották megukat az edzőtábortól és különféle médiafelületeken panaszkodtak is, Beckham nem tett ilyet. Sőt, minden közös programon részt vett, egyetlen edzést sem mulasztott el. Odell bízik a Giants-ben és bízik önmagában.

"Határozottan azt gondolom, hogy a megoldás majd kialakul." - válaszolta Beckham, amikor megkérdezték, miért gyakorol annak ellenére, hogy még nem tudott megállapodni a csapattal. "Hogy ez mikor fog megtörténni, nem tudom. A dolog üzleti oldala még új nekem, most megyek először keresztül ilyesmin (a szerződés tárgyalásokon). Hiszem, hogy a dolgok mennek a maguk útján. Mint minden az életben, ez is idő kérdése. Hagyom. hogy menjen a maga útján. Én csak vissza akarok térni a pályára. Jó érzés routokat futni, elkapni a labdát, együtt lenni a srácokkal minden nap, részt venni különböző megbeszéléseken. Ismét szerelmes vagyok - a footballba."

Mialatt más veteránok (Eli Manning) vagy rookie-k (Saquon Barkley) esetenként kisebb terhelésnek voltak kitéve az edzőtábor során, Beckham minden nap olyan terhelést kapott, mintha főszezon lenne - ezt ő maga kérte az edzői stábtól. 

"Voltak időszakok, amikor nyolc játékban vettem részt egymás után. Újra ezt szeretném." - mondta OBJ. "Az edzések során nagyobb terhelést kértem, mert úgy érzem 8-10 egymás utáni játék, talán 15 is, szükséges ahhoz, hogy vissztérjek a régi formámhoz."

Beckham számára a veteránok számára biztosított pihenés nem opció. Az ismételt sérülés veszélye nem foglalkoztatja, amikor a pályán van. Az egyetlen dolog, amit szem előtt tart, hogy a lehető legjobb játékos legyen a Jaguars elleni szezonynyitón. Ennek érdekében annyi plusz munkát végez, amennyit csak lehet. 

"Ez kell nekem. A szezon közeledik, kell a terhelés. Nem bújhatok el. Egy bokatörés után az ember másként látja a világot. Minden lehetőséget, amit kapok, hogy kimehetek a pályára és gyakorolhatok, olyan keményen kihasználok, ahogy csak tudom."

Alig várom a Jaguars elleni szezonnyitót, őszintén remélem, hogy a szerződést tényleg aláírják addig. Egy jó formában lévő, egészséges Beckham-re nagy szüksége van a csapatnak. Beckham, Barkley, Engram...Huuu...

beckham_20180824.png

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr7514199559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása