Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Nézelődünk a safety-k között + aláírta Ximines a szerződését

2019. július 22. - Asbee

Elkezdtünk körbenézni a safety piacon, miután a balhéja után csapaton belüli eltiltást kapott Kamrin Moore. Kell még egy játékos Jabrill Peppers, Antoine Bethea és Michael Thomas mellé, így New Yorkban volt látogatóban Tre Boston és Johnathan Cyprien.

Érdekes játékos Boston, aki 10 interceptiont gyűjtött össze az elmúlt három évben, azonban sem a Chargers-ben sem a Cardinals-ban nem tudott megragadni. Állítólag nem a képességeivel, hanem az igényeivel volt a baj, nagy összegű több évre szóló kontraktust akart, amit senki sem adott meg neki. Nem tudom jelenleg mik a kívánságai, de el tudom képzelni, hogy meghiúsul az üzlet. Egyébként jó képességű játékosnak tartom, örülnék a megszerzésének. Nem lepődnék meg ha a leigazolása után hamar a kezdőcsapatban találná magát.

Inkább az ütközésekhez ért Johnathan Cyprien, aki tackle gyár volt a Jaguars-ban, de nem nagyon van más előnyös oldala. 2018-t ACL szakadás miatt kihagyta, nem meglepő tehát, hogy egyelőre csapat nélküli. Persze az offseason ezen szakaszában már nem lehet all-pro játékosokat találni, de nem tudom mennyire jelentene nagy segítséget.

Inkább Bostonnak örülnék, de nem tudni milyen fizetést akar. Ő a sokoldalúbb játékos, bármikor képes egy interceptionre, így július végén szinte képtelenség jobb játékost találni.

Aláírta a rookie szerződését a harmadik körös választottunk Oshane Ximines, ezzel pedig már csak Daniel Jones-szal kell megegyezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr6814975738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása