Magyar New York Giants Szurkolói Blog

A PFF osztályzatai

2020. szeptember 16. - Asbee

Elkészültek a Pro Football Focus értékelései. Lássuk ők hogyan látták.

Offense

Daniel Jones lett az offense MVP-je, 82,1-gyel zárt. Jól járatta a labdát, szép pillanatai voltak, azonban a második INT-je érthetetlen és a jövőben kerülnie kell ezeket a játékokat. Kaden Smith lett a második, kereken 82-es értékeléssel és az ő játéka is szignifikánsnak számít, hiszen 29 snapet kapott az offense-ben. Talán meglepő, de elsősorban a futásblokkolásban remekelt (86,1). A harmadik legjobb nem meglepő módon Darius Slayton volt (76,6), aki 100 yard felett és 2 touchdownnal zárt.

Andrew Thomas lett a támadófal legjobbja (60,8), aki korrektül mutatkozott be. Evan Engramé a citromdíj (30,9), végig borzasztóan szerepelt. Dropok, elhibázott blokkok, szabálytalanság. Nagyot kell fejlődnie, hiszen óriási szükség lesz rá a szezon során.

A teljes lista

Defense

Blake Martinez volt az MVP (83,9), aki folyamatosan a line of scrimmage közelében csinálta meg a szereléseit. Lorenzo Carter lett a második (81,5), szerencsére megmutatott valamit a felkészülés során elhíresztelt formájáról. Dalvin Tomlinson követi őt a PFF-nél (78,9), ami talán kissé meglepő, hiszen Leonard Williams teljesítménye volt a leglátványosabb (66,4), de azt eddig is tudtuk Tomlinsonról, hogy nem az ő játéka a legfeltűnőbb.

Legalulra a secondary került, Kyler Fackrellel kiegészülve. Julian Love (44) és Corey Ballentine (46,9) lett a leggyengébb. Remélhetőleg fel tud javulni Love, aki keveset volt a pályán tavaly, de akkor jól mozgott. Ballentine egyelőre nem tudta felvenni az NFL ritmusát, úgy játszik mint egy hatodik körös választott.

A teljes lista

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr8416202830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása