Magyar New York Giants Szurkolói Blog

2/50: Azeez Ojulari, EDGE (Georgia)

2021. május 01. - Asbee

Mondhatjuk azt, hogy jól alakultak a dolgaink a második körben, hiszen ismét hátrébb léptünk és így is sikerült megállítani a csúszásban Azeez Ojularit. Égető szükség volt egy passzsiettetőre, akit megkaptunk.

2000. június. 16-án született Georgia államban, Marietta városában. A helyi középiskolában a foci mellett kosarazott is, előbbiben pass rushert és tight endet játszott. Balszerencsésen alakult a végzős éve, hiszen ACL szakadást szenvedett, amely miatt az első egyetemi évét is az oldalvonal mellett töltötte. A Georgia mellett a Florida és a Tennessee is érdeklődött a szolgálatai iránt, ő azonban maradt otthon. Két produktív éven van túl, 2020-ban volt a sikeresebb, amikor 10 mérkőzésen 8,5 sacket szerzett. Ugyan lett volna még két érvényes szezonja az NCAA-ben, de úgy döntött, hogy inkább jelentkezik a draftra.

Erősségek

  • Jól lő ki a snapnél és el tud fordulni a támadófal szélén
  • A magasságához képest igen hosszú karjai vannak
  • Számos holding büntetést hozhat a sebessége a profik között
  • Öt fumble-t is kierőszakolt a két éve alatt
  • Már freshmanként csapatkapitány volt

Gyengeségek

  • Lehetne magasabb is
  • Nem elég széles repertoár, rendre csak a széleket támadja
  • Túl mélyen lép be a zsebbe, így teret ad az irányítónak
  • ACL szakadás a középiskola utolsó évében

Volt akinél Ojulari volt a legjobb pass rusher, azonban kétes hírek láttak napvilágot a térdével kapcsolatban, így felerősödtek a pletykák, hogy nem fogják kiválasztani az első napon. Remélhetőleg ezek tényleg csak pletykák maradnak és egészséges tud maradni, hiszen óriási szükségünk van egy jó edge rusherre. Az érték alapján kiváló a húzás és remélhetőleg megmutatja a játékosunk a többi 31 csapatnak, hogy hibáztak.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr4716519296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása