Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Draft prospectek: Ahmad 'Sauce' Gardner, CB (Cincinnati)

2022. március 23. - Asbee

Elsősorban a támadófalba és a pass rusherek megerősítésére fordíthatjuk a prémium pickjeinket, azonban a többi pozíciót sem szabad elfelejteni, hiszen egyrészt nemcsak ezeken a posztokon találunk óriási tehetségeket, másrészt szinte mindenhová elfér az erősítés. Sauce Gardner neve is valószínűleg előkerül a top 10-ben, aki a legjobb cornerbackké küzdötte fel magát.

2000. augusztus. 31-én született Detroitban. A középiskolában elkapóként is szerepelt, Michigan államban pedig a top 30 játékos között tartották számon. 3 csillagos tehetségnek rangsorolták, ő pedig a Cincinnati egyeteme mellett döntött. Ott rögtön odacsapott a lovak közé, hiszen már freshmanként 3 INT-t szorgoskodott össze, amelyből 2-t TD-re váltott. Első csapatos All-AAC tagság lett a jó teljesítmény eredménye, amely egyébként mindhárom egyetemi évében összejött neki. Szeretheti a hármas számot, hiszen 2020-ban és 2021-ben is ennyiszer kötött ki nála az irányító átadása. Számos egyéni elismerést begyűjtött, ő volt tavaly a konferenciájának a legjobb védője és All-American választott lett. Úgy döntött, hogy eleget bizonyított már az egyetemen és jelentkezett a draftra. A Sauce becenevet 6 éves korában kapta egy edzőjétől (hogy miért, azt gondolom nem kell magyarázni)

Erősségek

  • Magas játékosnak számít a posztján
  • Versenyszellem és kellő önbizalom jellemzi
  • Kiváló a press coverage-ban, jól használja a kezeit
  • A top elkapók ellen is megállta a helyét
  • Jól olvassa a passzsávokat

Gyengeségek

  • Csak átlagos testfelépítés
  • Hajlamos a holding és a DPI büntetések begyűjtésére
  • Javítani kell a lábmunkáján

Combine eredmények

  • Méretek: 6’3” magas és 190 lb tömegű
  • 40 yard: 4,41 sec

Minden esélye megvan arra Gardnernek, hogy a liga top cornerei közé küzdje fel magát és már az első naptól a kezdőcsapatba állítható. A pályán mindig helyt állt, az egyetemen is azonnal megtalálta a helyét. Nem tudjuk mi a tervünk James Bradberry-vel, a távozása esetén szükségünk lesz egy új cornerbackre, ellenkező esetben azonban valószínűleg találunk egy olyan falembert vagy passzsiettetőt, aki Gardnerhez hasonló potenciállal rendelkezik és nagyobb szükség is lenne rá.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr3017787338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása