Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Akikre figyeljünk a Bengals ellen

2022. augusztus 21. - Asbee

Elérkeztünk az idei előszezon második mérkőzéséhez, amelyen a Super Bowlt játszó Cincinnati Bengals ellen lépnek pályára a játékosaink. Lássuk kikre érdemes kettőzötten figyelni.

Cserefutók

Biztosnak mondható Saquon Barkley és Matt Breida helye, mögöttük azonban továbbra is nagy harcot várok. A Patriots ellen a Gary Brightwell, Antonio Williams, Jashaun Corbin hármas mindegyik tagja jól játszott, azonban a papírforma alapján maximum kettejüknek lehet helye az aktív keretben. Remélhetőleg a múlt heti teljesítményt láthatjuk viszont.

Az elkapók és a dropok

A WR-ek sajnos annyira nem brillíroztak és több elejtett labdát, valamint egy fumble-t is láthattunk. A kezdők remélhetőleg keveset lesznek a pályán, de nem bánnám ha sikerülne végre Kenny Golladay-t az end zone-ba juttatni.

Támadófal

Folytatódik a rossz sorozat és egy rakat falemberünk csak nézőként lehet ott a Bengals ellen. Ez egyben lehetőség a társaiknak, akik a jó játékkal nagyot léphetnek előre a ranglistán. Így tett egy hete Devery Hamilton, aki hibátlanul játszott. Valószínűleg Max Garcia lesz a kezdő center, aki eddig a depth chart alján tanyázott, azonban előzetesen az egyik kezdő pozícióra is esélyesnek tartottam. Természetesen a fal szélét is figyelnünk kell, ahol eddig nem lehetett panasz Andrew Thomas-ra és remélhetőleg Evan Neal is egyre jobban át tudja alakítani a stílusát az NFL-hez.

Pass rush

Nem brillíroztak múlt héten a passzsiettetőink, pedig számos blitz-et hívott Wink Martindale, de ez sem segített. Visszatérhet Azeez Ojulari, igaz elsősorban arra vagyok kíváncsi, hogy a rotációs embereink mire képesek. Egyelőre sehol sincs Quincy Roche tavalyi formája, pedig korábban jobban bíztam benne, mint Elerson Smith-ben és Oshane Ximines-ben.

Micah McFadden-Darrian Beavers

Egy optimizmussal teli világban a két újoncunk alkotná a kezdő LB párosunkat a jövőben. Egyelőre nem lehet rájuk panasz, mindketten remekeltek a Patriots ellen. A csapatunk történetét ismerve ránk férhetne már a szerencse és leakaszthatnánk végre egy kiváló hátsó körös linebackert.

Gyengélkedő cornerbackek

Gondban lehetünk a secondary-ben, hiszen a széleken Adoree' Jackson az egyetlen megbízható emberünk. Aaron Robinsont megették múlt héten, a cseréink pedig csak keresték az elkapókat a pályán. Bízzunk benne, hogy ez csak egy átmeneti kisiklás volt és ennél azért jobbak a defensive backjeink.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr10017912509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása