Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Draft prospectek: Jaxon Smith-Njigba, WR (Ohio State)

2023. április 12. - Asbee

Nem az idei minden idők legerősebb évfolyama az elkapók között, hiszen elmarad a minőség a korábbi évekhez képest, ráadásul ilyen-olyan hiányosságok miatt főleg a slot WR-ek dominálják a listák elejét. Van némi kétely, hogy ki a no1 idén, de JSN tűnik a legígéretesebbnek, így most az ő bemutatása következik.

2002. február. 14-én született Texas-ban Rockwell városában. Már nagyon fiatal korában az édesapjával készült, a bátyja pedig irányító volt, így hamar eldőlt a sorsa. Kihasználta ezt az előnyt a középiskolában, ahol félelmetes karriert futott be, így nem meglepő, hogy 5 csillagos tehetségnek rangsorolták, ő pedig hamar elköteleződött az Ohio State mellett. Ott kezdetben a komoly konkurencia miatt kevés lehetőséget kapott, 2021-ben azonban nagyot robbantott, főleg a Rose Bowlon bemutatott teljesítménye volt legendás. A tavalyi szezonja egy hamstring sérülésről szólt, emiatt csak 60 snapet töltött a pályán. Nem gondolkodott sokat, jelentkezett a draftra.

Erősségek

  • Kiválóan futja meg az útvonalait
  • Remekül vált irányt
  • Remek statisztika 2021-ből
  • Kompetitív szemléletmód
  • Visszahordóként is van némi tapasztalata

Gyengeségek

  • Átlagos sebesség
  • A fizikálisabb CB-k megzavarhatják az útvonal közepén
  • Szinte csak a slotban van tapasztalata
  • Csak egy produktív év

Combine eredmények

Ahogyan közeledünk a drafthoz egyre kisebb a hype Quentin Johnstonon és Smith-Njigba veszi át a helyét az élen. Olyan hírmorzsa is eljutott hozzám, hogy a csapatok kizárólag őt látják "valódi" első körös tehetségnek, a többieket inkább a nyitó nap végére várják. Ebben az esetben a korábbi Buckeyes játékosnak szinte biztos helye van a top 15-ben. A képességeire nem lehet panasz, azonban szinte kizárólag a slotban alkalmazták és aggodalomra adhat okot a teljes szezonon át elhúzódó sérülése. Nem félek ezektől a negatívumoktól és nálam ő a legjobb WR idén.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr5918100744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása