Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Umenyiora highlights

2012. április 15. - Asbee

Osi Umenyiora is megérdemel egy összefoglalót a munkásságáról. Justin Tuck helye megkérdőjelezhetetlen, JPP egy pillanat alatt elit játékossá nőtte ki magát, ennek ellenére Umenyiora még mindig a védelem egyik legfontosabb embere.

A csalódást jelentő 2009-es szezon után alaposan gázt adott Osi és egymás után gyűjtötte a sackeket. 11,5-ig jutott és ami igazán impozáns, az a rekordot jelentő 10 forced fumble! Legtöbbször nem az ellenfél irányítójának a lezúzása volt a cél, hanem a labda kiütése a kézből. Az eredmény pedig önmagáért beszél.

2011-re holdouttal és sérüléssel vágott neki főhősünk. A trade is felmerült, azonban a kívánt első kört senki sem ajánlotta érte.A sérülések miatt csak 9 mérkőzésen tudott pályára lépni, azonban 9 sacket így is elért. Levetkőzte azt a hiányosságát, hogy az erősebb fallal rendelkező csapatok ellen nem tudott mit kezdeni, a gyengébbek ellen pedig tucatszámra gyűjtötte a sackeket. 2012-ben valószínűleg az utolsó szezonját játssza majd GIants mezben, a nehéz cap helyzet miatt nem valószínű, hogy versenyképes ajánlattal elő tudunk állni. Ha így alakul, ha nem, Umenyiora akkor is az elmúlt évtized egyik legmeghatározóbb Giants defensive endje.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr314441631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása