Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Giants mock draft 2. rész

2012. április 17. - Asbee

Az első rész után jöhet a második arról, hogy mit várok a vészesen közelgő NFL drafttól.

1/32: Coby Fleener, TE

Az egyik legellentmondásosabb poszt a tight end jelenleg a keretben. Martellus Bennett vagy elkápráztat majd mindenkit, vagy óriási csalódás lesz, Travis Beckum egyelőre sérült és csak backup potenciál van benne, Bear Pascoe szintén nem egy future HoF player, azonban hozzáállása becsülendő. Fleener olyan játékossá válhat, mint Gronkowski vagy Graham. Emellett az egyik legértékesebb játékos is lehet 1/32-nél, Eli pedig big play képességekkel rendelkező célpontot kapna.

2/36: Mitchell Schwartz, OT

Ugyan nem tudjuk ki lesz még a kezdő right tackle idén (Diehl nagy eséllyel pályázik rá), Schwartz draftolása viszont újabb alternatívát jelentene, ami megoldhatja a támadófalban jelentkező latens problémáinkat. Ha nem is az első évében, de később kezdővé válhat a korábbi Cal játékos, a két szélen remek párost alkotva Beatty-vel.

3/94: Brian Quick, WR

Nagy ember, kis iskolából. Remek fizikai adottságokkal rendelkezik az elkapó, amit az NFL-ben is kamatoztathat. Iskolájában számos rekordot állított fel. A red zone-ban kiváló célpontot jelenthet, Nicks és Cruz mellett új színt vihet passzjátékunkba. Barden még rosteren lesz, túl sokat sérülékenysége miatt viszont nem várok tőle, Quick pedig felzárkózhat két sztárelkapónk mögé.

4/127: Jake Bequette, DE

A védőfalra is ráfér az erősítés, Tollefson távozását Bequette feledtetheti. Egyetemi pályafutása alatt szép statisztikákat produkált, igaz utolsó évében sérüléssel is küzdött, azonban produktív tudott maradni. Nem ő lesz a következő sztár DE a rosteren, a rotációban azonban rendelkezésre állhat.

*4/131: Garth Gerhart, C/OG

Még egy új ember elfér a falba, most azonban a belső oldalára. Baas-t tavaly a beilleszkedés mellett a sérülések is hátráltatták, Boothe nem képes két normális snapre, célszerű olyan játékos draftolása, aki adott esetben mind centerben, mind guardban bevethető. Aztán, hogy később mire lesz képes azt majd a jövő eldönti…

6/201: Sean Richardson, S

Elit méretekkel és gyorsasággal rendelkezik, fizikailag teljesen rendben van. A combine során szinte minden számban az élmezőnyben végzett. Inkább hetedik kört érhet, én viszont elvinném már a hatodik kör végén. Phillips és Rolle mögött lesz ideje a fejlődésre, a kezdeti backup szerep után talán a későbbi években kezdő is lehet.

7/239: Bobby Rainey, RB

Ugyan a combine-ra nem kapott meghívást, Rainey azonban NFL szintű running back lehet. Utolsó két évében lenyűgöző számokat produkált. Anno Bradshaw is hetedik körös volt, ahogy tavaly Da’rel Scott is, akinek szintén fényes karriert prognosztizálnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr834456725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása