Magyar New York Giants Szurkolói Blog

Hakeem Nicks highlights

2012. április 21. - Asbee

Hakeem Nicks csapatunk egyik sztárelkapójává nőtte ki magát három év alatt. A labdát elkapja akár egy kézzel is, sőt elkapás után képes akár az egész pályán végigrohanni két védővel a nyakán. A korábbi erős futójáték után Nicks érkezésével a bivaly passzjáték jött a divatba New Yorkban.

Nicks 2009 óta tagja csapatunknak, az első körben draftoltuk. Már rookie évében lehetett rá számítani, amit majd' 50 elkapásból elért 790 yardja és 6 TD-je bizonyít. Második évére már a csapat első számú elkapója lett, átvette Steve Smith szerepét, aki közben sérülésekkel is bajlódott. Ugyan Nicks is távol maradt 3 meccstől, de az 1000 yardot így is túlszárnyalta. A red zone-ban is remekül lehetett használni, Manning 11-szer találta meg elkapóját.

Tavaly Smith távozásával még nagyobb teher hárult rá, Cruz berobbanása azonban nagy segítséget jelentett Nicks-nek is. Ugyan hárommal kevesebb elkapott labdája volt és a 11 TD helyett "csak" hetet ért el, a yardok számát viszont 1052-ről 1192-re növelte. A rájátszásban ő villogott igazán, szinte mindegyik csapat secondary-jéből bohócot csinált.

Szerződéséből két év van még hátra, nehéz feladat lesz őt és Cruzt is hosszú évekre New Yorkban tartani a magas WR fizetések után.

A bejegyzés trackback címe:

https://giantsfootball.blog.hu/api/trackback/id/tr74464806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása